Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gostovao na Z1
Povratak na članak

Jozak želi u ring s Ćirom: Neka ode na pecanje i ostavi nogomet

– Da je ovaj intervju dao prije 15 godina, kada se još uvijek bavio ozbiljnim trenerskim poslom, onda bi mene to i zagolicalo i sigurno bih se preispitao

Komentari 15

DU
Deleted user
13:56 26.11.2012.

...a što su to, i koga, koju svjetsku klasu, odgojili u novim školama Dinama (i Hajduka)!? Modrića, Srnu, Rakitića, Olića, Petrića, Jelavića, Eduarda i sve ostale koji igraju danas po europama? Gledam tu djecu po jadranskim hotelima zimi, u toplim trenirkama, u pratnji mama i tata, sa toplim čajevima i maserima, oružarima...vojska djece, zlatne kravice za "pomust" članarinu i uhljebit razne "stručnjake" i stare/nove nogometne kadrove; svaka čast i drago mi je da djeca nisu na ulici, ali nema igrača bez zagorskog kamenjara ili ledine, bez slavonske njive i hercegovačke prašine!

VL
GU
Gustavo
14:03 26.11.2012.

Ćiro s 78 godina ima više energije od ovog Jozaka.

VL
DO
Domi
16:04 26.11.2012.

O jadni moj Jozak (jesam li dobro napisao, ili možda Jožek, pa tko je i čuo za njega!?), zar te nije sram uspoređivati tvoje "znanje" sa Ćirinim? I ti si izdanak Mamićevskih poimanja nogometa iz kojih, nažalost, proizlazi kvaliteta igrača koju danas imamo u našoj ligi. A ono malo što ispliva i što se oplemeni kroz kvalitetno nogomentno školovanje u Evropi, a iz čega proizlazi ipak nekakav, osrednji, da ne kažem nikakav rezultat naše reprezentacije (stvarno mi nije jasno 10.mjesto, jer ustvari nemamo pravih rezultata!), i to igrača koji, u pravilu nisu standardni u najobičnijim evropskim klubovima(!) je sramota za naše "trenere", razne Jožeke. Zar te (vas sve trenutne trenere u RH) nije sram za ovo što radite?! Uspoređivati se sa Ćirom?! Sramota! Nemate pojma!

VL
DU
Deleted user
18:32 26.11.2012.

ćiro je star i svijestan da mu je kraj blizu i želi sa zemlje otići kao moralan čovjek koji je učinio i nešto što je moralno dobro. zato ćiro samo napred franjo ti nikad ne bi oprostio da si hrvatsku ostavio u trgovačko mafijaškim maglama.

VL
Avatar Ivica6
Ivica6
21:29 26.11.2012.

Na kraju krajeva - Ćiro je pokazao tko treba ići na pecanje prije dan-dva!

VL
AN
Andreeejjj
22:02 26.11.2012.

Dr. nogometa IVICA OSIM: Puno reprezentacija s prostora bivše države danas imaju visoke ambicije. Koliko su one realne? "Hrvatska je primjer kako sport može pomoći državi da postane prepoznatljiva, da od toga ima direktne koristi. Mene čudi što to kod nas ostalih političari još ne prepoznaju". Koji vam se hrvatski igrač posebno sviđa? "Darijo Srna. Puno sam pričao s njegovim trenerom, kad je vidio koliko je Srna dobar, kupio je sličnog igrača na suprotnoj strani, Rata, i oko njih izgradio igru. Na njima dvojici počiva igra cijelog Šahtara". Kako gledate na Dinamovo sramoćenje u Ligi prvaka? "Iskreno, žao mi ih je, znam da puno ulažu, ali sami su krivi. Nisu napravili ekipu, ni igru, ni igrače... Želja da budu evropski klub i da se tako ponašaju postoji, Zdravko Mamić bi to volio više od Boga".

VL
AN
Andreeejjj
22:02 26.11.2012.

U čemu je onda problem? "Zdravko je loše kupovao, ne znam ko ga savjetuje. Nakupovao je igrača koliko hoćeš, ali puno je tu falš-igrača. Ne znam je li ijednom pogodio kupovinu. Možda Eduarda... Je li Mamić bio uspješan u prodajii Modrića, Eduarda, Ćorluke...? "Dinamo ima harizmu u Evropi jer su stalno prisutni. Tako i da oružara možeš prodati...", izjavio je Osim za "24sata".

VL
Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
14:35 26.11.2012.

Jozak ?? Prvi put čujem...

VL
ZI
zigi7darko
15:14 26.11.2012.

Niki22 U potpunosti se slažem s tobom. Igrao sam trećeligaški nogomet i drugoligaški futsal. Gledaao sam jedno vrijeme dok sam igrao u Njemačkoj (3. i 4. ligu)kako svakodnevno dolaze na probu crnci koji nemaju šta jesti.Tu im ovi mamini i tatini sinovi ne mogu ni blizu. Najbolji se nogometaši rađaju tamo gdje vlada glad, gdje se bori za goli opstanak. Lijepi pozdrav!

VL
SE
sestrićna
16:00 26.11.2012.

svi ovi dinamovci pristaju biti mamićeve marionete i rionioci..

VL
AN
antonijo
17:12 26.11.2012.

Mamic stvarno zatupijo ove dinamovce i BBB-ovce. Taj covjek stvarno ispire mozak po hrvatskoj. Dal je narod tamo toliko lud, kad dozvoljava da po njima jasu takvi tipovi.

VL
DP
dpdampus
17:38 26.11.2012.

Veli Jozak da ga je zvalo puno familije i da su se zajedno smijali Ćirinim eskapadama. E Jozak, tebi ni familija ne vjeruje. Nek Ćiro uzme par čivava pa ih ti šeci i pripremaj za izložbe. Da je HNS imalo ozbiljna institucija suspendirala bi te istog trenutka kad si Jeličiću naredio vraćanje Halilovića pred odlučujuću utakmicu reprezentacije. Zato se i familija smije kad razgovara s tobom. SVI ZNAJU DA SI POLTRONČINA, jedino tebi to nije doprlo do.... Niti ga nemaš pa nema do čega.

VL
HI
higuita
18:54 26.11.2012.

jozak jesi spreman otići na poligraf da utvrdimo dali djeci uzimaš lovu mimo maminjovog znanja

VL
LI
list68
20:19 26.11.2012.

Haha! Tom čovjeku se po faci vidi da je poltron, "uvlakač". Jedini za kojeg sam vjerovao da ima snage svrgnuti Mamića, Štimac, prihvačanjem Mamićeve ponude da vodi reprezentaciju, postao je isto to.

VL
RA
RayVan
21:41 27.11.2012.

vidi vidi, ljudi eto kad se jednog dana makne ovaj mamic ima ga tko zamjeniti

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.