Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPUŠTA HAJDUK

Javio se Biuk: Svima dajem punu podršku da napokon ostvarimo 'Samo jednu želju'

Dinamo i Hajduk u utakmici Superkupa na stadionu u Maksimiru
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
30.12.2022.
u 22:17

- Hajduk je bio i uvijek će biti nešto posebno u mom životu, pamtit ću najviše sretne trenutke, juniorsko prvenstvo, debi za prvu momčad, prvi gol, a najviše osvojeni Kup i proslavu na Rivi - stoji, između ostalog, u objavi.

Stipe Biuk (20) napustio je redove Hajduka i potpisao za američki Los Angeles FC. Mladi krilni napadač karijeru tako nastavlja preko Atlantika, u MLS-u, gdje odlazi za cifru koja se kreće između šest i pol te osam milijuna eura. Splićanima će uz to pripasti 20 posto od idućeg transfera igrača.

Biuk se sada javio na Instagramu

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Stipe (@stipebiuk)

 

- Jako je teško pronaći prave riječi nakon skoro 12 godina provedenih u Klubu. Hvala svima koji su stali iza mene svo ovo vrijeme, svim trenerima koji su me trenirali, suigračima, Upravi i predsjedniku, ali i svim ostalim ljudima u Klubu koji su brinuli o mojoj karijeri - napisao je pa dodao:

- Hajduk je bio i uvijek će biti nešto posebno u mom životu, pamtit ću najviše sretne trenutke, juniorsko prvenstvo, debi za prvu momčad, prvi gol, a najviše osvojeni Kup i proslavu na Rivi. Ostajem veliki navijač, a svima dajem punu podršku da napokon ostvarimo “Samo jednu želju”. HŽV! - zaključio je Biuk.

U 67 službenih nastupa zabio je šest zgoditaka i upisao 10 asistencija. Ovu godinu pamtit će i po osvojenom Kupu u kojem su Bijeli u finalu na Poljudu svladali momčad Rijeke.

Ključne riječi

Komentara 8

IV
Ivan79
23:30 30.12.2022.

Teško ćete ovako tu "jednu želju" ostvariti.. S 20 g. se oprostiti od ozbiljnog nogometa, od reprezentacije.. Šteta, ali svatko bira svoj put..

Avatar BanŠokčević
BanŠokčević
06:52 31.12.2022.

Bio bi igracina u Dinamu , ok. uzet ce neku lovu i ide u zaborav .. nije ni prvi ni posljednji Hajdukov igrac sa slicnom pricom

DU
Deleted user
09:57 31.12.2022.

Bravo mali , čim dalje od kaljuže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije