Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ POLUSEZONE

Izvrsne vijesti! Televizijski prijenos derbija dostupan svima. Evo gdje ga možete gledati

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
12.12.2023.
u 14:22

Vječnim će derbijem biti obilježeno 19. kolo aktualne sezone HNL-a, a najveća utakmica hrvatskog nogometa ujedno će označiti i kraj prvoga djela sezone. Hajduk je ulaznice za gostujući sektor već rasprodao, a Dinamo je odlučio da će ih kupiti moći isključivo članovi kluba

Ove će nedjelje prvi dio sezone biti zatvoren vječnim derbijem između Dinama i Hajduka. Utakmica je na rasporedu od 17.15, a dobre vijesti stižu i kad je riječ o televizijskom prijenosu. Osim što će se prenositi na kanalu MAXSport 1, utakmica će se prikazivati i na HRT-u 2, odnosno bit će dostupan svima zainteresiranima.

Hajduk se trenutno nalazi na prvome mjestu prvenstvene ljestvice s 40 bodova. Dinamo je na drugome s 33 boda, ali i dvije utakmice manje. Derbi će suditi najmlađi sudac HNL-a, Patrik Kolarić (28).

GALERIJA Redovi na Poljudu! Tri tisuće ulaznica rasprodano unutar par sati

Dinamo i Hajduk sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
1/14

Hajduk je za derbi na Maksimiru dobio 3 tisuće karata. U prodaju su puštene u utorak ujutro, a rasprodane su u svega nekoliko sati. Više o tome možete pročitati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Dinamo je u prodaju pustio ulaznice za domaće tribine. Dok sjeverna tribina košta pet eura, ulaznice za zapadnu stajat će po 25 eura za donji dio, odnosno 20 za gornji. Specifično je i da će ih kupiti moći samo članovi kluba i to najviše pet ulaznica, ali osobe koje odluče sa sobom povesti ne moraju biti učlanjene.

VIDEO Počela prodaja karata za derbi Hajduka i Dinama

Komentara 6

Avatar Tombstone
Tombstone
18:35 12.12.2023.

Hoce li biti prisitna I krim-policija u slucaju da itko od "grckih turista" odnosno snajki pokusa prici stadionu?

MK
mkzr
18:40 12.12.2023.

Kakav derbi kaj igraju Real Madrid i Barcelona.Ovi i jedni i drugi nemaju pojma o nogometu,možemo samo gledati šoranje navijača i navijati ko je jači.Bijeda i jad HNL-a, zemljo otvori se.

NE
Nemanadimak
17:01 12.12.2023.

Znaci otkako je Hajduk prvi na ljestvici HRT prijenos ide izravno....Sto ce biti ako Dinamo dobije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije