Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POBJEDA NAD CRNOM GOROM

Izbornik Tucak zadovoljan igrom svojih izabranika

Dubrovnik: Vaterpolo utakmica između Hrvatske i Crna Gore prva je s gledateljima na tribini
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
14.06.2020.
u 09:01

"Vjerujem da su svi sretni što napokon kreću sportski događaji. Odigrali smo ovu utakmicu ozbiljno i nadam se da je publika uživala i da će se tako i nastaviti", kazao je Luka Bukić.

Hrvatski vaterpolski izbornik Ivica Tucak, nakon uvjerljive pobjede 14-5 protiv Crne Gore, izjavio je u subotu navečer da su njegovi izabranici odigrali dobru utakmicu, te je izrazio zadovoljstvo što je ovo bio prvi sportski događaj u Hrvatskoj nakon korona-krize s publikom na tribinama.

"Bitno mi je da smo odigrali dobru utakmicu. Uvjeren sam da smo kvalitetnija reprezentacija od Crne Gore i da je onaj poraz u Budimpešti, u borbi za broncu na Europskom prvenstvu, bio splet nesretnih okolnosti. Iz toga smo izvukli određene pouke i to se je vidjelo u ovom susretu. Bez obzira što utakmica nije imala natjecateljski naboj, bila nam je itekako bitna. Drago mi je da smo se vratili sportu, s publikom na tribinama i mislim da su svi mogli uživati u jednoj pravoj utakmici. Također, sretan što smo igrali u Dubrovniku, u hramu vaterpola na Gružu", istaknuo je, kako prenosi internetski portal HVS-a, izbornik Tucak.

Vaterpolisti Hrvatske u subotu su u Dubrovniku na plivalištu Gruž pred 600 gledatelja u prijateljskoj utakmici protiv Crne Gore slavili sa 14-5 (4-0, 3-1, 3-2, 4-2), a najefikasniji je bio Luka Bukić sa četiri pogotka.

 "Vjerujem da su svi sretni što napokon kreću sportski događaji. Odigrali smo ovu utakmicu ozbiljno i nadam se da je publika uživala i da će se tako i nastaviti", kazao je Luka Bukić

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije