Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON KORONE

Prva utakmica u Hrvatskoj pred gledateljima: Razbili smo Crnu Goru

Dubrovnik: Vaterpolo utakmica između Hrvatske i Crna Gore prva je s gledateljima na tribini
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/10
13.06.2020.
u 20:33

Bio je to prvi sportski događaj u Hrvatskoj na kojem su mogli biti gledatelji, a nakon tri mjeseca bez utakmica zbog pandemije koronavirusa bolje su se snašli vaterpolisti Hrvatske, koji su na polovici susreta vodili sa 7-1

-U prijateljskoj utakmici vaterpolisti Hrvatske danas su u Dubrovniku protiv Crne Gore slavili sa 14-5 (4-0, 3-1, 3-2, 4-2), a najefikasniji je bio Luka Bukić sa četiri pogotka.

Bio je to prvi sportski događaj u Hrvatskoj na kojem su mogli biti gledatelji, a nakon tri mjeseca bez utakmica zbog pandemije koronavirusa bolje su se snašli vaterpolisti Hrvatske, koji su na polovici susreta vodili sa 7-1, a u tom razdoblju istaknuo se Luka Bukić sa tri gola.

I u nastavku susreta hrvatski vaterpolisti su bili efikasni, Hrvoje Benić upisao je tri gola, a Josip Vrlić i Maro Joković po dva. Kod Crne Gore petorica igrača postigla su po jedan pogodak. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije