Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetska liga

Izbornik Tucak: Protiv Crne Gore nema opuštanja

'31.10.2012., Zagreb - Bazen na Mladosti, Hrvatska - Crna Gora, utakmica prvog kola Fina Svjetske lige. Ivica Tucak. Photo: Goran Jakus/PIXSELL'
Foto: 'Goran Jakus/PIXSELL'
29.12.2014.
u 08:28

- Utakmicu ćemo dočekati potpuno spremni, protiv Crne Gore nema opuštanja. Ovu utakmicu moramo maksimalno dobro odigrati - rekao je Tucak

Hrvatska vaterpolska reprezentacija pokušat će danas protiv Crne Gore izboriti treću pobjedu zaredom u novoj sezoni Svjetske lige. Pobjednik lige izravno ide na Olimpijske igre u Rio 2016. godine.

– Utakmicu ćemo dočekati potpuno spremni, protiv Crne Gore nema opuštanja. Ovu utakmicu moramo maksimalno dobro odigrati! – kazao je hrvatski izbornik Ivica Tucak, koji računa na sve standardne reprezentativce, jedino je upitan nastup Paula Obradovića.

Hrvatska je nakon pobjeda protiv Turske i Francuske vodeća u skupini C. Barakude bi pobjedom protiv Crne Gore imale veliku šansu za odlazak u Italiju na finalni turnir.

– Dosad smo izborili dvije pobjede u Svjetskoj ligi. U utakmici protiv Crne Gore idemo pobijediti i tako ćemo se postaviti od prve minute. Ako budemo bolji od Crnogoraca, na dobrom smo putu ostvariti plasman u završnicu. Bilo bi sjajno kada bismo put u Rio osigurali pobjedom u Svjetskoj ligi – rekao je hrvatski kapetan vratar Josip Pavić.

Ulaz na utakmicu Hrvatska – Crna Gora je besplatan za sve posjetitelje.

Komentara 1

MA
marko1977
18:34 29.12.2014.

nisu dupini nego barakude

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije