Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUNAK SUSRETA

Ismijavali ga zbog onoga što je napravio protiv Hrvatske, a četiri dana kasnije je heroj

Euro 2020 - Quarter Final - Switzerland v Spain
KIRILL KUDRYAVTSEV/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
02.07.2021.
u 22:09

- Proglašen sam za igrača utakmice? Iskreno, mislim da je to zaslužio švicarski vratar Sommer - skromno je rekao 24-godišnjak

Vratar španjolske nogometne reprezentacije Unai Simon u utakmici s Hrvatskom u osmini finala napravio je nevjerojatan kiks. Loptu koju mu je suigrač Pedri vratio nije uspio smiriti i ona je završila u španjolskoj mreži. Zbog toga su ga navijači ismijavali na društvenim mrežama.

Španjolska je ipak na kraju prošla, a Simon je danas bio heroj u četvrtfinalu protiv Švicarske. O pobjedniku su odlučivali jedanaesterci i Simon je obranio udarce Schaera i Akanjija, a onda je još i Vargas pucao preko gola.

Simon je na kraju izabran za igrača susreta.

- Proglašen sam za igrača utakmice? Iskreno, mislim da je to zaslužio švicarski vratar Sommer - skromno je rekao 24-godišnjak pa dodao:

- U polufinale moramo ući svježi, samopouzdani i uzdignute glave i zaboraviti na sve loše, kao što smo to uradili nakon dvoboja s Hrvatskom. Nakon ovoga sada moramo osvojiti Euro.

>> Pogledajte razgovor s Ćirom Blaževićem


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije