Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTEZ VELIKANA

Modrić je istinski kapetan, evo kako je odgovorio Rebiću i svim kritičarima!

UEFA Europsko prvenstvo 2020, Hrvatska - Španjolska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
01.07.2021.
u 21:14

Umjesto nastavka sukoba, Luka je otišao u potpuno drugom smjeru. I možda time zapravo poručio da ostaje dijelom reprezentacije?

Ante Rebić izazvao je podosta negativne pažnje objavom na Instagramu, koju je kasnije obrisao. Ali, zato je Luka Modrić u stilu kapetana okrenuo cijeli priču u jednom pozitivnom smjeru.

>>> Pogledajte kako je Ćiro analizirao Hrvatsku na Euru

Naime, dojučerašnji adut izbornika Zlatka Dalića napisao je ovo pa izbrisao:

- Nakon svega nije ni bitno tko je 'krivac' činjenica je da smo zadnje 2-3 godine (sranje - emoji)... Osobno mi je žao što nismo imali nekoga da iskoristi ovu talentiranu generaciju + dva genijalca (L i M), da napravimo nešto (puno) više na ovom prvenstvu. A stručLJAci s TV; ostavite gemišt prije emisije i navijajte za Hrvatsku (emoji)! 'Zajedno smo jači' #robigoraneiostalasamovojsko. Još jednom, hvala svim navijačima koji su došli u Kopenhagen. Iznad svih - Hrvatska.

Dalić je to komentirao riječima da treba ostati frajer pa ništa ne brisati, da bi tako on.

- Ako se već odlučio javno istupiti, trebao je sve ostaviti.

Naposlijetku, na red je stigao kapetan. Na svom Instagramu postavio je fotografiju na kojoj zajedno s ostatkom momčadi pozdravlja navijače, a u opisu su hrvatska zastava, srce i ruke koje ukazuju na molitvu.

Možda to sve sugerira i da namjerava ostati u reprezentaciji do daljnjeg?

Foto: Instagram

 

Komentara 58

KA
kabul
01:56 02.07.2021.

VI u VL ste kao Bild, ovdje nema kulture, britkih naslova, jasnih naslova, inteligentnih tekstova, hrane za inteligente ljude za dobru raspravu, bipolarno izvejstavate, vi ste kao...pa cak i nemam usporedbu jer mi je dobro u zivotu....od komunistickih pamfleta do komercijalno Kardaschianskih gluposti i promoviranja politickih platformi u ovih 63 godine..Slobodna (napredna) misao vam je strana...Kvaliteta nula...

JO
joshua
21:49 01.07.2021.

"... kad dođe vrijeme, Ante će reći pravu istinu o toj objavi." Lako za objave; kad će doći vrijeme da postigne koji gol za reprezentaciju?

RO
roland
22:20 01.07.2021.

U stožeru je puno pomoćnika koji nisu treneri s pedigreom. Olić nije trener, Ćorluka još manje, a Ladić da ne govorim. Treneri su Niko Kovač, Ivan Jurić, Nenad Bjelica i Zoran Mamić. Olić, Ćorluka i Ladić zajedno nemaju 10 samostalno vođenih trenerskih utakmica u seniorskom klupskom nogometu. Bez struke nema ni nogometa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije