Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURNEJA MIRA

Igrači Barcelone posjetili Zid plača u Jeruzalemu

Barcelona zid plača (1)
Foto: Reuters
1/10
04.08.2013.
u 19:54

Navijači su Barceloninu povorku ispred Zida plača dočekali s ovacijama, a igrači su raspitivali o svetom mjestu za židovske vjernike.

Igrači i vodstvo Barcelone tijekom turneje mira posjetili su danas Zid plača u Jeruzalemu.

Navijači su Barceloninu povorku ispred Zida plača dočekali s ovacijama, a igrači su raspitivali o svetom mjestu za židovske vjernike.

Nakon toga se predsjednik Barcelone Sandro Rosell sastao s izraelskim premijerom Benjaminom Netanyahuom i predsjednikom Shimonom Peresom.

- Dolazak Barcelone je ostvarenje snova djeci iz Izraela i Palestine. To je vaš doprinos miru - rekao je Peres, dok je Rosell dodao:

- To je samo kap u oceanu. Ali, vrlo važna kap.

Barcelona na turneji mira će pokušati dati doprinos poboljšanju izraelsko-palestinskih odnosa. Katalonska momčad već je posjetila Palestinu, a na kraju će turneje odigrati prijateljsku utakmicu s momčadi od izraelske i palestinske djece.

>> Nevolje u raju: Messi traži plaću veću od Neymarove

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije