Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Centar LA Lakersa

I Zubac otkazao reprezentaciji: Magic me tražio Petrovićev broj

18.09.2015., Francuska, Lille, stadion Pierre Mauroy - EuroBasket 2015, Juniorska All Star utakmica U18.  Ivica Zubac. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/4
01.07.2017.
u 22:30

Žao mi je što neću igrati za reprezentaciju – rekao je Ivica Zubac.

Ivica Zubac, centara NBA momčadi LA Lakers, na inzistiranje svog kluba morao je otkazati izborniku hrvatske košarkaške reprezentacije Aleksandru Petroviću nastup na predstojećem Eurobasketu.

Nakon Marija Hezonje i Ante Žižića, to je novi otkaz.

– Razgovarao sam s predsjednikom Magicom Johnsonom i rekao je da mu dam izbornikov broj da mu objasni situaciju. Žao mi je što neću igrati za reprezentaciju – rekao je Ivica Zubac.     

Komentara 17

KI
kizz1
11:17 02.07.2017.

ne treba ih više nikad zvati i završena priča

MA
maladaK
22:49 01.07.2017.

Šteta. Tko će nam biti prvi centar. Bilan?. Jako loše, nikako da zaigramo u najjačem sastavu. Sramota.

ST
Stojko
07:56 02.07.2017.

Sjećam se pokojnog Dražena, pa Kukoča, Rađe kojima je bila čast igrati za reprezentaciju. Od ovih naših klinaca jedino Šarić ima karakter i ljubav prema Hrvatskoj. Lijepo dečki, kad dođete doma sigurno ćete svima moći pogledati u oči.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije