Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica karijere

Zubac oduševio Amerikance briljantnom igrom, ali i ovom reakcijom nakon utakmice

Ivica Zubac
Foto: Los Angeles Lakers Instagram
1/4
14.03.2017.
u 11:06

- Nismo se borili, nismo bili spremni, sramota. Mlada smo momčadi i trebali bi se boriti za svaku loptu - naglasio je Zubac.

Ivica Zubac postao je najmlađi igrač Lakersa u povijesti koji je imao dvostruki dvoznamenkasti učinak s 25 i više postignutih koševa. Pa iako su njegovi LA Lakersi pobijeđeni na gostovanju kod Denvera (129:101), on je bio sjajan i za 30 minuta na parketu zabio je 25 koševa uz 11 skokova.

A osim odličnom igrom, Amerikance je osvojio i izjavama nakon utakmice.

- Ništa mi ne znače moje brojke protiv Nuggetsa, nije me uopće briga za to, niti će ikoga biti. Istina, zabio sam 25, ali mi smo izgubili s 30 razlike, tako da to što sam ja napravio ne znači ništa. Radije bih postigao pet koševa i tako pomogao momčadi da pobijedi - poručio je mladi Čitlučanin i dodao:

- Nismo se borili, nismo bili spremni, sramota. Mlada smo momčadi i trebali bi se boriti za svaku loptu, trebali bismo biti sretni što smo uopće na parketu. Mi to očito nismo radili u ovoj utakmici i moralo bi nas biti sram.

Ako ovako nastavi pred njim je sigurno velika karijera. Odlično je i to što se veliki Magic Johnson zauzeo za njega i kao košarkaški i poslovni savjetnik Lakersa, kluba sa 16 naslova prvaka NBA lige, inzistirao da uđe u početnu petorku. A hvali ga i trener Luke Walton:

- Nije nam bilo lako večeras, ali Zubac je bio jako dobar. 

>>Za više sporta posjetite našu Facebook stranicu Večernji list - Sport

Komentara 2

GU
General_U
13:21 14.03.2017.

zubonja je najbolji centar u hrvatskoj,ali za reprezentaciju će igrati ukić tomić i još neki miljenici ace petrovića.

AU
austrougarskigeneral
09:45 16.03.2017.

zubac je budućnost lakersa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije