Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOTOVO JE?

Je li ovo znak da Modrić definitivno napušta Real? 'Mnogi ovo ne žele vidjeti, ali...'

LaLiga - Real Madrid v Villarreal
Isabel Infantes/REUTERS
08.05.2024.
u 09:34

- Luka će moći birati između nogometa (AC Milan), novca (Saudijska Arabija) ili obitelji (MLS)

Madridski Real večeras će na Santiago Bernabeuu pokušati doći do novog finala Lige prvaka. Nakon 2:2 u prvoj utakmici u Münchenu, snage Carla Ancelottija i njegovih prvotimaca bit će usmjerene ka velikom cilju. U finalu već čeka dortmundska Borussia koja je izbacila PSG, a Real želi stati na put njemačkom finalu na Wembleyju, 1. lipnja.

Iako prema velikoj većini španjolskih medija neće biti u prvom sastavu za uzvrat protiv Bayerna, Luka Modrić jutros je u španjolskoj Marci dobio poseban dio teksta kolumnista Raula Varele. U njemu autor piše o legendama koje su zadužile klub, a posebno se referirao na Modrića i kapetana Nacha koji su, kako veli, zaslužili biti na Wembleyju.

- To su dijelovi nezaboravne, neponovljive generacije koji se često podcjenjuju. Naprimjer, Nacho će otići u sjevernoamerički MLS, a Modrić je već uvjeren da će njegovu "desetku" sljedeće sezone nositi Kylian Mbappe. Mnogi ovo ne žele vidjeti, ali Luka će moći birati između nogometa (AC Milan), novca (Saudijska Arabija) ili obitelji (MLS). Prije 10 godina njih su dvojica bili pod Ancelottijem osvajači Lige prvaka, a sada su zaslužili biti na Wembleyju - napisao je Varela uz dodatak: "Ne mogu zamisliti bolji oproštaj od nove europske krune."

Komentara 2

Avatar Oluja 95'
Oluja 95'
10:01 08.05.2024.

Dinamo!

GN
gnoj
18:31 08.05.2024.

Pa po koji puta ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije