Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MATEO JE BIO MOTOR'

Vatreni su oduševili Engleze i BBC: 'Hrvatska je bila predobra, a Kovačić vođa i pokretač preokreta'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada
Foto: Carl Recine/REUTERS
1/48
27.11.2022.
u 20:44

Engleske nogometne legende nahvalile su Kovačića i vatrene zbog prezentacije protiv Kanade

Hrvatska je ostvarila veliku pobjedu protiv Kanade od 4:1 i tako s četiri boda zasjela na prvo mjesto u skupini F. 

Britanski BBC je bio posebno oduševljen izvedbom naše momčadi, a Matea Kovačića i Andreja Kramarića su izdvojili kao ključne igrače. 

- Hrvatska je bila briljantna kako je odmicalo prvo poluvrijeme. Kanađanima treba odati priznanje na vodstvu i želji, ali Hrvatska je bila predobra za njih. Kovačić je briljantan, najbolji igrač na terenu, kontrolira tempo utakmice. On je bio najsvjetlija točka Hrvatske, ne Modrić - mišljenje je Micaha Richardsa, jednog od stručnih komentatora BBC-ja. 

>> VIDEO: Hrvatski navijači slavili u dvoboju protiv Meksika: 'Na prošlom smo igrali i finale. Sve spontano'

- Mateo je bio izvanredan, razbijao je kanadske napade u vezi i nudio injekciju ritma kad bi zatrebalo. Hrvatska je bila predobra večeras. Pokazala je svoje prave namjere ovom izvedbom. Njezina vezna linija odigrala je odlično, a u Kramariću ima igrača za završnicu - rekao je Martin Keown, legenda Arsenala.

- Mislim da je Kovačić bio ključan u prvom dijelu utakmice nakon što je Kanada povela. On je bio motor i pokretač preokreta. Treba čestitati na kvaliteti trećeg gola. Savršena završnica Kramarića, čiji je prvi dodir na razini iznad. Primio je loptu na desnu nogu i kontroliranim poluvolejem prebacio je na lijevu - rekao je nekadašnji stoper West Hama, Matthew Upson

Standings provided by Sofascore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije