Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRED ŠKOTSKU

Hrvati ga izbacili iz Europe, a on i dalje misli da smo slabi: Pogledajte što govori o nama

FILE PHOTO: Premier League - Everton v Tottenham Hotspur
CLIVE BRUNSKILL/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.06.2021.
u 09:48

"Stoga, Škotska protiv Hrvatske, u Glasgowu i s ovakvim duhom iz Londona... Mislim su Škotima vrata prema četiri boda širom otvorena, a četiri boda za njih znače prolaz u drugi krug", kaže Mourinho

Hrvatska ima remi s Češkom, a Škoti s Engleskom. Oni nisu primili gol, mi jesmo. To će biti ključ za atmosferu pred posljednji susret naše skupine na Europskom prvenstvu, smatra portugalski stručnjak, Jose Mourinho. 

"Kući se vraćaju kao heroji, a u isto vrijeme otvara im se prilika. Igraju na domaćem terenu protiv Hrvatske koja se ne pokazuje kao neka velika prijetnja. Naravno da se radi o sjajnoj momčadi, ali u dosadašnjem dijelu turnira nisu baš na vrhunskoj razini", rekao je trener kojega je upravo hrvatski prvak Dinamo izbacio iz Europe pa dodao:

"Stoga, Škotska protiv Hrvatske, u Glasgowu i s ovakvim duhom iz Londona... Mislim su Škotima vrata prema četiri boda širom otvorena, a četiri boda za njih znače prolaz u drugi krug", zaključio je Mourinho u razgovoru za talkSPORT.

POGLEDAJTE  VIDEO: Zekić i Besek nakon Češke

Ključne riječi

Komentara 3

ST
stefj
10:09 21.06.2021.

Reprezentacija nije DInamo i reprezentacija igra jako loše. I tu je Mourinho u pravu... Najgore je da niti nema ideje kako i što igrati, a Dalić je tvrdoglavo išao s taktikom i igračima s kojima nije imao niti teoretske šanse posložiti igru. Tak svejedno da li je to radi medija, raznih managera, politike "novog" HNS-a ili svoje ograničenosti. Rezultat je katastrofa, teško da je moglo gore... Ovo je zapravo prvo prvenstvo gdje možemo slobodno reći da se Hrvatska zasluženo vraća doma. Ne sjećam se da je ikada bilo toliko loša i bezidejna igra... Ono s Kovačem je bilo blizu, ali niti približno ovoliko loše...

PS
popevke sAm slagal
09:16 22.06.2021.

Nije isto. Dinamo je jaći od reprezentacije jer nema Rebića, Kramarića i Dalića.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije