Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOVE IDEJE

Novi Dalićev plan: Na Škote ide s čak deset dinamovaca!

21.06.2021.
u 07:00

Dakle, izbornik Zlatko Dalić za Škote priprema motoričniju, energičniju i žustriju momčad nego što je to bila ona koju je suprotstavio Česima...

Komentara 55

AN
Anemija
10:45 21.06.2021.

Ovakav naslov može samo Dasa napisati. Zašto je bitno u kojem klubu je nekad neki igrač igrao?

KR
kristov
09:11 21.06.2021.

najbolje neka odu dinamovci odigrati, evo jučer su sprašili slovenskog prvaka, pa neka skoknu to odraditi i sa Škotima ..

ST
stefj
09:35 21.06.2021.

Je, sad je teško nešto uigravati na utakmicama koje su biti ne biti. To je trebalo raditi prije, a ne tvrdoglavo inzistirati na Rebiću u špici, što je u ideji osuđeno na propast, kamoli ne u praksi... Ako će se bolje odigrati s 10 Dinamovaca, neka (gdje su ih našli 10)... Mada mislim da je bitnije dobiti ideju kako igrati da bi se dao gol. Nešto jednostavno što može dati rezultata... Eto, ispucati loptu na Petkovića, koji će ju ili proslijediti na krilo, ili će ju uspjeti zadržati dok se netko ne priključi. Tu smo već došli u fazu napada, a onda dalje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije