Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Staro-novo

HRK Karlovac dobio novo ime, pa ugostio Nexe

'karlovac sport, rukometna utakmica 1. rukometna liga, rk karlovacka banka karlovac-rk nexe nasice, 081009 photo: kristina stedul fabac/VLM'
'kristina stedul fabac'
08.10.2009.
u 14:28

Od srijede karlovački rukometni prvoligaš nosi ime Karlovačke banke, svoga generalnog sponzora. Odluka je to Izvanredne skupštine kluba. Njezini članovi ujedno su prihvatili ostavku klupskog predsjednika Zorana Sabljarića.

On će se posvetiti radu u Nogometnom klubu Karlovac, također prvoligašu.

Dugovi podmireni
– Upravni je odbor odlučio stabilizirati klub. Financijska je konstrukcija za sezonu 2009./10. zatvorena. Svim su igračima podmirena dugovanja zbog kojih su igrači štrajkali – rekao je Z. Sabljarić.

Jednoglasno je prihvaćen prijedlog da Z. Sabljarića naslijedi član uprave Karlovačke banke Siniša Žanetić. On je najavio veći oslonac na mlade naraštaje igrača. Na njegov je prijedlog izabran i novi Upravni odbor u sastavu Željko Maršić, Mile Žaja i Željko Mrljak. Njima se pridružuju i dva potpredsjednika Nikola Rogoz i Marinko Matešić. Izmijenjen je i Statut.

Prejaki gosti
Nekoliko sati kasnije rukometaši su odigrali posljednju utakmicu sa starim imenom. U šestom kolu Dukat Premijer lige, na domaćem terenu, s Nexeom iz Našica vodili su donekle ravnopravnu borbu sve do 44. minute, kada gosti, poneseni dobrom igrom Kevića, Blaževića i Belića, "bježe" na šest razlike. Utakmica, odigrana pred 1200 posjetitelja, završila je rezultatom 22:30. Karlovčani su deveti na tablici. U subotu odmjeravaju vještine s domaćinom Buzetom. U subotu, pak, u Karlovac dolazi prvak Croatija osiguranje. Karlovački je prvoligaš ime HRK Karlovac dobio 1998., nakon dvije godine igranja pod imenom RK Karlovačka banka. Prije toga nosio je ime Karlovačke pivovare. A nastao je spajanjem najboljih kadrova RK Jugoturbine i RK Dubovca 1992. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije