Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVIO PUBLIKU

Halilović odigrao fantastičnu utakmicu: 'Gol posvećujem jedinoj osobi koja je vjerovala u mene'

Juventus v HNK Rijeka - Friendly match - Allianz Stadium
Jonathan Moscrop
17.09.2023.
u 13:30

Konačan je rezultat (Fortuna Sittard - Volendam 3:1) postavio upravo Alen Halilović golom u 89. minuti kada se po dodavanju bivšeg Dinamovog igrača, Ive Pinte, riješio čuvara i pogodio kut protivničkog gola

U petom kolu nizozemske prve lige Alen Halilović (27) je odigrao nevjerojatnu utakmicu za Fortunu Sittard. Preokrenuli su utakmicu protiv Volendama i pobijedili s 3:1, a hrvatski nogometaš je upisao pogodak i asistenciju. Nakon što je otišao iz Rijeke i bio bez kluba u proljetnom dijelu sezone, čini se da se za sada izvrsno snalazi u Nizozemskoj. Za svoj posljednji nastup dobio je visokih 9.9 od mogućih 10 na Sofascoreu.

Garang Kuol zabio je za vodstvo Volendama u 41. minuti, no zatim je u 59. minuti Halilović zasjao. Najprije je dodavanjem nadigrao protivničku obranu i asistirao za suigrača Oguzhana Özyakupa. U 66. minuti je za vodstvo zabio Tijjani Noslin. Konačan je rezultat postavio upravo Halilović golom u 89. minuti kada se po dodavanju bivšeg Dinamovog igrača, Ive Pinte, riješio čuvara i pogodio kut protivničkog gola.

VEZANI ČLANCI:

"Sretan sam zbog toga kako sam odigrao, ali za mene je najvažnije što izgledamo kao momčad u kojoj svatko zna svoju ulogu i odrađuje ju na visokoj razini. Na početku sezone trener je bio jedini koji je vjerovao u mene i ovaj gol posvećujem njemu", poslije utakmice je rekao Halilović.

VIDEO Mega-transfer! Dinamo namjerava u zimu dovesti Andreja Kramarića!

Komentara 3

NI
niko63
14:03 17.09.2023.

Ne znam što Dalić čeka?

Avatar Hrvatski-Čovik
Hrvatski-Čovik
17:06 17.09.2023.

Alen Halilović je sjajan hrvatski igrać i ukoliko ga zdravlje posluži mogao bi uskoro dostinuti domoljubni balkanski olimp i zaigrati za HNK Hrvatski Dragovoljac ili HNK Grude.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije