Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bohm tragičar

Francuzi sa sirenom oteli Njemačkoj pobjedu iz ruku

Kentin Mahe
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
15.01.2019.
u 22:42

Kod Njemačke po četiri gola su postigli Uwe Gensheimer, Fabian Wiede i Martin Strobel, dok je Kentin Mahe postigao devet pogodaka za Francusku

U velikom derbiju četvrtog kola skupine A Svjetskog prvenstva za rukometaše domaćin Njemačka i branitelj naslova Francuska odigrali su 25:25 (12:10).

Dvoboj Nijemaca i Francuza ponudio je neizvjesnu bitku u kojoj je najveća prednost nekog sastava bila tri razlike, koliko su Nijemci vodili pred kraj prvog poluvremena. No, u nastavku se praktički stalno igralo u egalu, ali bliži pobjedi su bili Nijemci koji su tri minute prije kraja imali vodstvo 25:23.

Do kraja susreta domaći više nisu uspjeli postići niti jedan pogodak, pola minute prije kraja imali su prednost 25:24 i napad, a tada se u tragičara pretvorio Fabian Bohm.

On je prvo izgubio loptu u napadu da bi tri sekunde prije isteka vremena napravio prekršaj za isključenje. Francuzi su u preostalom vremenu složili akciju za Timotheya N'Guessana koji je pogodio sa sirenom za podjelu bodova.

Kod Njemačke po četiri gola su postigli Uwe Gensheimer, Fabian Wiede i Martin Strobel, dok je Kentin Mahe postigao devet pogodaka za Francusku.

Francuska je kolo prije kraja prvog kruga na vrhu ljestvice sa sedam bodova, dok je Njemačka druga sa šest. Te dvije reprezentacije će sigurno biti suparnici Hrvatske u drugom krugu u Kölnu. Slijede Rusija i Brazil sa po četiri boda, Srbija ima tri, a Južna Koreja je na dnu bez bodova.

Komentara 7

ZR
Ze Roberto u
22:52 15.01.2019.

Preslabi su i jedni i drugi za našu Hrvatsku ...

LJ
ljudeman
06:39 16.01.2019.

Nitko iz njihove grupe ne može prenijeti više od tri boda što nama ide u korist

AS
ante_slavonac
23:09 15.01.2019.

gledao tekmu,nema Omayera,Njemci kada ovo danas nisu iskoristili nisu vrijedni da bi išli dalje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije