Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB U SRIJEDU

Evo tko prijeti zagrebačkom Dinamu u drugom pretkolu Lige prvaka

Uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka između Dinama i Šerifa
Goran Stanzl/PIXSELL
14.06.2022.
u 20:05

Modri će u svim pretkolima biti nositelj, a prođe li drugo pretkolo, Dinamo ima osigurano najmanje igranje u skupinama Konferencijske lige, dok ulazak u play-off Lige prvaka znači najmanje plasman u skupinu Europske lige.

Hrvatski nogometni prvak Dinamo doznao je imena mogućih suparnika u 2. pretkolu Lige prvaka, a koga će modri dobiti saznat će u srijedu u 14 sati.

U utorak je u Nyonu održan ždrijeb parova 1. pretkola nogometne Lige prvaka, a u srijedu je na raspored i ždrijeb 2. pretkola u kojem se uključuje i Dinamo.

Modri će u svim pretkolima biti nositelj, a prođe li drugo pretkolo, Dinamo ima osigurano najmanje igranje u skupinama Konferencijske lige, dok ulazak u play-off Lige prvaka znači najmanje plasman u skupinu Europske lige.

Dinamu u 2. pretkolu prijete švicarski prvak Zurich, te pobjednici susreta Slovan Bratislava - Dinamo Batumi ili Shkupi - Lincoln Red Imps.

Hrvatske boje u Europi će u novoj sezoni braniti još tri kluba - Osijek, Rijeka i Hajduk, sva tri u Konferencijskoj ligi.

Osijek i Rijeka kreću u 2. pretkolu u kojem će biti nositelji, a u srijedu će doznati moguće suparnike. Hajduk starta iz 3. pretkola.

Parovi 1. pretkola Lige prvaka:

Pjunik (Arm) : Cluj (Rum)

Maribor (Slo) : Šahtar Soligorsk (Blr)

Ludogorec (Bug) : Sutjeska Nikšić (CG)

F91 Dideleng (Luk) : Tirana (Alb)

Tobol Kostanaj (Kaz) : Ferencvaros (Mađ)

Malmo (Šve) : pobjednik preliminarne runde

Balkani (Kos) : Žalgiris (Lit)

HJK Helsinki (Fin) : RFS Riga (Lat)

Bodo/Glimt (Nor) : IF Keflavik (FO)

The New Saint (Wal) : Linfield (SIrs)

Shamrock Rovers (Irs) : Hibernians (Mal)

Lech Poznan (Pol) : Karabah (Aze)

Shkupi (Mak) : Lincolnd Red Imps (Gib)

Zrinjski (BiH) : Sheriff Tiraspol (Mol)

Slovan Bratislava (Slk) : Dinamo Batumi (Gru)

Komentara 1

KI
kirogaju
20:25 14.06.2022.

Gazimo ko plitak potok i onda kad uđemo u Ligu prvaka fešta na Koćuši i Kravici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije