Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon utakmice s belgijom

Englezi složni: Dalić treba mijenjati, Petkovićevih 20 minuta bolje je od sat vremena Livaje

Doha: Hrvatska nogometna reprezentacija održala je konferenciju za medije u trening kampu Al Ersal 3
Goran Stanzl/PIXSELL
02.12.2022.
u 15:16

Oni nisu jedini fanovi Dinamovog napadača. Brazilski komentator i voditelj Luis Felipe Freitas napisao je na Twitteru: “Danas jako malo igrača može ono što Petković radi na poziciji centralnog igrača. Njegova igra djeluje jako lagano.”

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 0:0 s Belgijom u trećem kolu grupne faze Svjetskog prvenstva. To joj je bilo dovoljno za plasman u osminu finala, u kojoj će igrati protiv Japana. Kao i protiv Kanade, na poziciji devetke započeo je Marko Livaja. Ipak, ovog puta ostao je bez gola, ali i konkretnijeg učinka za 64 minute igre.

Zamijenio ga je Bruno Petković, koji je dobio nekoliko teških duela, a izradio je i jednu dobru šansu za Luku Modrića kad je veznjak Reala pucao s ruba šesnaesterca.

Engleski nogometni fanatici s Twitter profila Premier League Panel, koji se bavi nogometnom taktikom, nakon utakmice su imali poseban savjet za Dalića

- Bruno Petković je ponudio puno više u 26 minuta nego Marko Livaja u ostatku utakmice. On je tehnički dotjeran igrač koji može zadržati loptu i pojava je u kaznenom prostoru. On je bljeđa verzija Girouda, a ima i pedigre u Ligi prvaka i Europa ligi. Dalić ga mora staviti u prvu momčad u nokaut-fazi - pišu Englezi.

Oni nisu jedini fanovi Dinamovog napadača. Brazilski komentator i voditelj Luis Felipe Freitas napisao je na Twitteru: “Danas jako malo igrača može ono što Petković radi na poziciji centralnog igrača. Njegova igra djeluje jako lagano.”

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Ključne riječi

Komentara 20

ĆA
ĆanotaKrljo
16:59 02.12.2022.

Ako se ubacuje Petkovića , obavezno mu dati i Oršića !Njih dvojica dobro surađuju ... dovoljno je bilo par minuta protiv Kanade i njihovom zaslugom je pao i četvrti gol .

SA
SI aka SI
18:34 02.12.2022.

Ove novine su Livakovicu dale 8 protiv Belgije i proglasile Lovrena sigurnim. Pogledajte sažetke, pa procijenite sami sto je taj dvojac radio zadnjih pola sata. Kad to proanaliziramo, možemo diskutirati tko treba naprijed. Za niske Japance koji će vrsiti presing i biti će povremeno potrebno preskakati igru, svakako Petković od početka, pa kasnije ovisno o razvoju situacije

ZZ
zoran.zivcec
16:56 02.12.2022.

Livaja je bio najlošiji na terenu. Ali ne jel nije zabio. Zato jer nije bilo želje ni trke. Jako slab trkački bez truda pogotovo kad se branimo. Ili to mora drastično promjeniti ili na klupu. Petković je bio bolji definitivno Uf a da Manđo se skine Sad tek kužim šta je Manđo. Treba nam takav koji trga travu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije