Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMOKRACIJA NA TURSKI NAČIN

Turski komentator dobio otkaz nakon utakmice Kanade i Maroka: Rekao je zabranjeno ime!

Twitter
02.12.2022.
u 14:50

Nekadašnja zvijezda turskog nogometa okušala se i u politici, sada zarađuje kao vozač Ubera u SAD-u.

Sportski komentator Alper Bakircigil dobio je otkaz nakon prijenosa utakmice 3. kola Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru između Kanade i Maroka. Bakircigil je novinar turskog TRT-a, a zbog izgovaranja imena i prezimena bivšeg turskog nogometaša, na utakmici Kanada - Maroko, dobio je otkaz.

Govoreći o statističkim podacima o najbržim golovima na Svjetskom prvenstvu, sportski novinar je istaknuo kako prednjači bivši reprezentativac Hakan Šukur. Bivši turski golgeter zatresao je južnokorejsku mrežu na Svjetskom prvenstvu 2002. nakon samo 11 sekundi. Kasnije je odveo Tursku do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Južnoj Koreji.

Nekadašnja zvijezda turskog nogometa okušala se i u politici, sada zarađuje kao vozač Ubera u SAD-u.

Karijeru je napravio u Galatasarayu i reprezentaciji za koju je postigao 51 gol u 112 nastupa, bio je najplaćeniji turski nogometaš, a igrao je i za Torino, Inter, Parmu i Blackburn.

Veliki je disident turskog predsjednika Recepa Tayyipa Erdogana. Osim što ga je optužio za "terorizam" i zatražio njegovo izručenje iz SAD-a, gdje Sukur živi, ​​Erdogan je naredio Turskom nogometnom savezu da legendu doslovno izbriše iz svih arhiva.

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


>> VIDEO: Specijalna emisija: Jedna stvar neće nam prolaziti dalje, gubili smo lopte koje nismo smjeli

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
15:57 02.12.2022.

I Turska i zapadna turska zvana srbija... isti su to geni,

MI
mismokanibali
09:51 03.12.2022.

Istocna stoka i diktatura

Avatar Jopa
Jopa
10:55 03.12.2022.

To je putlerovcima uzor zemlja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije