Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLJEDNJA PROVJERA

Englezi jedva pobijedila 'kopiju' vatrenih: Navijači ih izviždali zbog loše igre

England v Romania - International Friendly - Riverside Stadium
Darren Staples/Newscom/PIXSELL
06.06.2021.
u 19:54

Protiv Engleske koju smo vidjeli, može se igrati, ali to istovremeno mora biti i poziv na oprez jer Euro će biti sasvim druga priča.

Engleska nogometna reprezentacija pobijedila je Rumunjsku 1:0 na stadionu Riverside u Middlesbroughu, ali kritike na igru izrečene su još tijekom susreta.

Naime, iako bez Harryja Kanea i uz mnogo umornih igrača, od Engleske se očekivalo da lakše svlada Rumunje. Oni, prema mišljenju izbornika Garetha Southgatea, podsjećaju na Hrvate pa su odlična priprema za otvaranje Europskog prvenstva 13. lipnja u 15 sati na Wembleyu.

Stvarnost je nešto drugačija, Rumunji imaju svoju igru i pokazali su da se uz čvrst blok i izostanak straha u igri prema naprijed može s Englezima. Koji, treba ponoviti, nisu trenutno realna slika onoga što će biti za sedam dana.

Kako god, u utakmici gdje se vidjelo podosta zanimljivih poteza, presudio je jedanaesterac Marcusa Rashforda u 68. minuti. Moglo je biti i 2:0 da udarac s bijele točke deset minuta kasnije nije zapucao povratnik u reprezentaciju Jordan Henderson. Liverpoolova uzdanica tri mjeseca je pauzirala zbog ozljede. Navijači nisu imali razumijevanja, na poluvremenu su izviždali svoje miljenike.

U konačnici, protiv Engleske koju smo vidjeli, može se igrati, ali to istovremeno mora biti i poziv na oprez jer Euro će biti sasvim druga priča.

Komentara 10

VO
vonstauffenberg
20:55 06.06.2021.

Zasto ste stavili ovo debelo ruzno englesko stvorenje na pocetak clanka? Da imam nocne more od toga?

Avatar Stari_Pjer
Stari_Pjer
20:12 06.06.2021.

vidi ovog debelog u prvom planu, u gledalištu. Koji moron moraš biti da ovo od sebe radiš.....

Avatar Mario1000
Mario1000
20:39 06.06.2021.

Nerazumijem naslov ali to vecernji pa ko kako sta skuzi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije