Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAIGRAO ZA SPORTING

Duje Čop debitirao u porazu od drugoligaša

Duje Čop
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/5
04.08.2016.
u 14:34

Čop je lani igrao za Malagu gdje ga je posudio talijanski Cagliari, a ove sezone je na posudbi u Sportingu koji na kraju sezone moze otkupiti njegov ugovor.

Hrvatski reprezentativni napadač Duje Čop (26) debitirao je za Sporting Gijón u prijateljskoj utakmici koju je njegova momčad sa 0:3 izgubila na gostovanju kod drugoligaša Luga.

Čop je u gradu Lugu, na sjeveru zemlje, igrao do 62. minute no nije se našao u izglednoj situaciji za postizanje gola. Nakon što je prošli tjedan predstavljen u Sportingu proveo je nekoliko dana u Hrvatskoj rješavajući privatne stvari te se momčadi priključio uoči utakmice.
  
Cilj Sportinga je ove sezone ostanak u prvoj ligi. Čop je lani igrao za Malagu gdje ga je posudio talijanski Cagliari, a ove sezone je na posudbi u Sportingu koji na kraju sezone moze otkupiti njegov ugovor.

>> Duje Čop prešao u Sporting Gijon, no samo na jednogodišnju posudbu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije