Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Pittsburgha

Drama u NHL-u, tri utakmice odlučene u produžetku!

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres
Foto: Reuters/Pixsell
1/4
08.12.2017.
u 13:50

Penguinsi su slavili protiv New York Islandersa sa 4-3, a pobjednički gol zabio je Matt Hunwick minutu i pol nakon početka produžetka.

Sinoć su u NHL-u tri utakmice odlučene u produžecima, a pobjede su upisali Pittsburgh Penguinsi, Calgary Flames, Los Angeles Kinsg i San Jose Sharks. Penguinsi su slavili protiv New York Islandersa sa 4-3, a pobjednički gol zabio je Matt Hunwick minutu i pol nakon početka produžetka.

Poveli su Penguins pogotkom Jakea Guentzela u prvoj trećini. U drugoj trećini Jordan Eberle izjednačuje. Phil Kessel i Riley Sheahan su zabili po gol u razmaku od 32 sekunde za vodstvo Pittsburgha od 3-1 u zadnjoj trećini. Islanders su izbrisali tu prednost nakon golova Mathewa Barzala i Brocka Nelsona.

Pittsburgh Penguins - Buffalo Sabres
1/5

Calgary Flames su u gostima sa 3-2 bili bolji od Montreal Canadiensa. Pobjedu im je donio pogodak Seana Monahana, njegov drugi na utakmici, nešto više od minutu nakon početka produžetka.  Osim Monahana, strijalac za Calgary je bio Garnet Hathaway. Golove za Montreal su zabili Daniel Carr i Phillip Danault. 

Los Angeles Kingsi su sa 4-3 slavili protiv gostujućih Ottawa Senatorsa, a pobjednički gol zabio je Drew Doughty. Brown, Alex Iafallo i Tanner Pearson su zabili golove za Kingse (19-8-3), a Matt Duchene, Jean-Gabriel Pageau i Ryan Dzingel za Senatorse (9-11-7).

San Jose Sharks su kod kuće sa 5-4 pobijedili Carrolina Hurricanes. Njima je pobjedu donio gol Brenta Burnsa. Sharks (15-10-2) su gubili 3-0 nakon prve trećine i 4-2 nakon druge, ali su uspjeli nadoknaditi zaostatak i riješiti utakmicu u svoju korist. Pogotke za San Jose su zabili Logan Couture, Joe Thornton, Melker Karlsson i Barclay Goodrow.

Komentara 1

ED
edi57
14:15 08.12.2017.

HNL ? Bravo novinar ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije