Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EBEL liga

Treći uzastopni poraz Medveščaka

Medveščak - Dornbirn
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/6
02.12.2017.
u 22:12

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati za šest dana u Beču protiv Vienna Capitalsa.

Hokejaši Medveščaka pretrpjeli su treći uzastopni poraz u EBEL-u, u subotu su izgubili na gostovanju kod Dornbirna sa 0-3 (0-2, 0-0, 0-1).

Domaći su poveli sa 2-0 s dva gola s igračem više na ledu pred kraj prve trećine, strijelci su bili Matthew Fraser (14:39) i Dustin Sylvester (16:31), a konačnih 3-0 postavio je svojim drugim golom Sylvester (59:41) pogotkom u praznu mrežu.

Nakon 24 odigrana susreta Medveščak ima 36 bodova te sada zauzima šesto mjesto, a isti učinak ima i petoplasirani Dornbirn. Dva boda više uz utakmicu više ima četvrti Red Bull Salzburg. Na vrhu su Vienna Capitalsi sa 58 bodova, drugi KAC iz Klagenfurta ima 47.

Sljedeću utakmicu Medveščak će igrati za šest dana u Beču protiv Vienna Capitalsa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije