Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučna situacija

Dinamo se oglasio povodom optužbi da je njegov igrač tukao i gušio djevojku

Dinamo
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
08.03.2019.
u 17:23

- Reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica - napisali su, između ostalog, na internetskoj stranici kluba.

Zagrebački Dinamo oglasio se povodom informacija da je nogometaš kojeg plaća u četvrtak navečer fizični nasrnuo 20-godišnju Osječanku Ivu Bošnjak.

- Temeljem medijskih napisa o navodnom fizičkom zlostavljanju u koje je uključen naš igrač Iyayi Atiemwen, želimo naglasiti kako GNK Dinamo najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja. Što se konkretnog slučaja tiče, GNK Dinamo prati situaciju i reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica.

Podsjetimo, Bošnjak je optužila Atiemwena da ju je tukao i gušio nedugo nakon što se vratio kući po svršetku dvoboja s Benficom. U međuvremenu se oglasio i nigerijski nogometaš i zanijekao da ima imalo istite u tome za što ga se optužuje.

>> Pogledajte što je rekao Dani Olmo nakon pobjede protiv Benfice. Otkrio je i zanimljivosti o reprezentaciji

Komentara 7

ER
EroK
17:51 08.03.2019.

Netko je alergičan i ne može podnijeti uspjeh hrvatskog sporta!

AR
Arger
20:36 08.03.2019.

Kako nitko nepita Ivu sto je radila sama u njegovom stanu....meni ovo izgleda kao cista iznuda.

MI
minolta
18:39 08.03.2019.

nakon što su vatreni osvojili 2. mjesto novinari su od dočeka, gdje nije nitko vrijeđan napravili skandal, i samo sam čekao što će se prvo napisati ružno kako bi se bavila mrlja na dinamo i unio nemir. ako je ta mlada žena zlostavljana neka se obrati nadležnoj instituciji, to svakako nije večernji. šteta za večernji što objavljuje vijesti sa društvenih stranica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije