Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mučna situacija
Povratak na članak

Dinamo se oglasio povodom optužbi da je njegov igrač tukao i gušio djevojku

- Reagirat ćemo sukladno odlukama tijela nadležnih za utvrđivanje činjenica - napisali su, između ostalog, na internetskoj stranici kluba.

Komentari 7

ER
EroK
17:51 08.03.2019.

Netko je alergičan i ne može podnijeti uspjeh hrvatskog sporta!

VL
AR
Arger
20:36 08.03.2019.

Kako nitko nepita Ivu sto je radila sama u njegovom stanu....meni ovo izgleda kao cista iznuda.

VL
MI
minolta
18:39 08.03.2019.

nakon što su vatreni osvojili 2. mjesto novinari su od dočeka, gdje nije nitko vrijeđan napravili skandal, i samo sam čekao što će se prvo napisati ružno kako bi se bavila mrlja na dinamo i unio nemir. ako je ta mlada žena zlostavljana neka se obrati nadležnoj instituciji, to svakako nije večernji. šteta za večernji što objavljuje vijesti sa društvenih stranica...

VL
Avatar Dixie_land
Dixie_land
20:43 08.03.2019.

Zašto se navodi ime ove sponzoruše svaki put? Pa njoj ovo i jest bio cilj da dobije popularnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.