Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polufinale SP-a

Danci u borbi za zlato: Hansen i društvo razbili Francuze

Danska - Francuska
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
25.01.2019.
u 18:55

Utakmicu između Danaca i Francuza sudio je najbolji hrvatski sudački par Matija Gubica i Boris Milošević

Rukometaši Danske prvi su finalisti Svjetskog prvenstva. Danci su u punoj Barclaycard Areni u Hamburgu pobijedili Francusku s 38:30 (21:15).

Jacobsenovi izabranici su već u prvom poluvremenu nametnuli ritam koji Francuzi nisu mogli pratiti. Danska je u drugom poluvremnu u jednom trenutku imala i deset pogodaka razlike.

>> Pogledajte što naš novinar Mladen Miletić kaže o nastupu rukometaša na SP-u

Najbolji kod Danaca bili su Mikkel Hansen s 12, Rasmus Lauge sa šest, te Morten Olsen i Anders Zachariassen sa po pet pogodaka, a kod Francuza je Kentin Mahe zabio osam, a Melvyn Richardson šest golova.

Danci će u nedjeljnom finalu u Herningu (17.30) igrati protiv boljeg iz susreta Njemačka - Norveška koji se igra večeras u 20.30 sati.

Utakmicu između Danaca i Francuza sudio je najbolji hrvatski sudački par Matija Gubica i Boris Milošević.

Komentara 15

Avatar rubinet
rubinet
19:05 25.01.2019.

A gdje su sad oni koji su još jučer tvrdili kako su nam Francuzi pustili utakmicu?

PR
prajdali100
19:33 25.01.2019.

Razbili su ih ko beba zvečku.Kada nema otvorene tuče braća Karabatić su u problemima, otišao je Omeyer i Narcis.....i kola krenu nizbrdo.

DU
Deleted user
19:07 25.01.2019.

Hvala ti Bože što se rukomet rješava grubosti. Pa se jadni francuzići pogubili, jer ne moš' više peglati i divljački mlatiti protivnika. Da je tako bilo u Balićevo vrijeme ne bi ga Dinard i ekipa sakatili i iživljavali se. AA sada Karabatić uđe, pa ga ovaj odmah isključi. Da je ovako bilo onda, malo šta bi oni osvojili, jer je uvijek bilo na grubost. Lijepo ih je bilo gledati pogubljene, malo za promjenu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije