Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strahuju od Modrića

Coleman: Modrić je nezaustavljiv. Ali, takav je i Bale

'Wales\'s Craig Bellamy (left) with team mates Jack Collison and Gareth Bale (right) during Scotland game in the 2014 World Cup Qualifier at Hampden Park, Glasgow.Photo: Press Association/PIXSELL'
'Nick Potts/Press Association/PIXSELL'
25.03.2013.
u 19:47

Wales je trenutačno 71. reprezentacija na Fifinoj ljestvici, a od 23 igrača s popisa Chrisa Colemana čak desetorica igraju u drugoj ligi.

Izbornik Walesa Chris Coleman pojavio se pred novinarima – ratoboran!

Sjeo je za stol, otvorio bocu vode i ispalio rafal prema publici...

– Gdje su vam pitanja? Kada izgubim, odmah me rešetate, a sad kad sam pobijedio, šutite – nastupio je Coleman, očito u ne pretjerano dobrim odnosima s novinarima.

Nećemo markirati Luku

Mogao bi i za taj "hendikep" malo u školu kod Štimca, doktora za PR...

– Gledao sam utakmicu Hrvatska - Srbija – odgovorio je na naše pitanje.

– Hrvatska je postigla dva lijepa gola, a očekivao sam da će se Srbija bolje braniti. Vidio sam i da je Srbija u drugom poluvremenu imala dvije-tri velike šanse. Za nas ohrabrujuće – kazao je Coleman.

Velški novinar pitao je može li Modrić uopće igrati bolje od onoga što je demonstrirao u igri protiv Walesa u Osijeku.

– Uh, nadam se da ne može jer to je zaista bilo fenomenalno! Teren je bio težak, a on se s takvom lakoćom kretao, dolazio duboko u svoju polovicu po loptu, odigravao zadnje pasove. Taj je igrač zaista nezaustavljiv! Ali, takav je i naš Bale – dodao je Coleman.

Gdje je Modrić u usporedbi s Messijem i Ronaldom?

– Messi i Ronaldo su iznad svih, a onda dolazi skupina jako dobrih igrača. Modrić je među njima, ali i Bale.

Markirat ćete Modrića?

– Ne – uzvratio je Coleman, naglašavajući da su Hrvati u današnjoj utakmici pod većim pritiskom, što je opet prednost Walesa.

Prije izbornika govorio je i kapetan Ashley Williams. Pitali su ga o mogućnosti da Wales bude drugi u skupini.

– Nismo uopće razgovarali o mogućnosti da budemo drugi, trebamo pobijediti Hrvatsku pa ćemo vidjeti gdje smo. Naravno da ih želimo uloviti, no nismo si postavili nikakav cilj, nego idemo igrati, pobijediti, pa ćemo vidjeti kamo će nas to dovesti – kazao je Williams i dodao: – Ovoj generaciji nedostaje velika pobjeda, a Hrvatska je prava prilika da i mi odrastemo kao momčad. Da, morali bismo pobijediti i tako ćemo se i postaviti.

Dobili Škote bez Balea

Modrić je rekao da je Hrvatska već pokazala da se Balea može zaustaviti.

– Ne zanima me što Modrić ili bilo tko govori o nama. I u Glasgowu dokazali smo da nismo "one-man team" jer smo Škote pobijedili bez Balea – zaključio je Williams.

Velšani su smješteni u Cardiffu, u luksuznom hotelu St. David's na obali Atlantika. Nisu šetali oko hotela jer postoji opasnost da vas vjetar odnese na pučinu. U Cardiffu puše silovito kao na Maslenici. O snazi Velšana, 71. reprezentaciji na Fifinoj listi, govori i ovaj podatak. Od 23 igrača s Colemanova popisa, čak su desetorica drugoligaški igrači. Evo te liste: Price, Richards i J. Williams (Crystal Palace), Lynch (Huddersfield), Ricketts (Bolton), Nyatanga (Bristol), King (Leicester), Bellamy (Cardiff), Easter (Millwall), Vokes (Burnley). Ima čak i jedan trećeligaš, Owain Fon Williams iz Tranmerea! Bez uvrede prema tim momcima, ali naša momčad od 150 milijuna eura u Walesu nema baš nikakvo pravo na kiks!

>>> Šimunić definitivno otpao, Sammir tajno oružje za Wales?

>>> Bale odradio trening, igrat će protiv Hrvatske

Komentara 3

GA
garincha
02:29 26.03.2013.

"Gdje je Modric u usporedbi s Mesijom i Ronaldom?"Nevjerojatno!Mislim da je i samom Luki neprijatno zbog ovakvih gluposti.

SA
SajamTastine
23:02 25.03.2013.

Jako lijepa pohvala za Modrica;) Ajmo Hrvatska, po nova 3 boda:) Ocekujem 1-2, iako imamo potencijal i za bolji rezultat.

DU
Deleted user
07:28 26.03.2013.

Modric je nista na terenu,njegovo vreme je isteklo,neka se Welsani cuvaju Olica i Mandzukica,oni su opsnost,i sila,koju malo tko moze zaustaviti,sretno decki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije