Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strahuju od Modrića
Povratak na članak

Coleman: Modrić je nezaustavljiv. Ali, takav je i Bale

Wales je trenutačno 71. reprezentacija na Fifinoj ljestvici, a od 23 igrača s popisa Chrisa Colemana čak desetorica igraju u drugoj ligi.

Komentari 3

GA
garincha
02:29 26.03.2013.

"Gdje je Modric u usporedbi s Mesijom i Ronaldom?"Nevjerojatno!Mislim da je i samom Luki neprijatno zbog ovakvih gluposti.

VL
SA
SajamTastine
23:02 25.03.2013.

Jako lijepa pohvala za Modrica;) Ajmo Hrvatska, po nova 3 boda:) Ocekujem 1-2, iako imamo potencijal i za bolji rezultat.

VL
DU
Deleted user
07:28 26.03.2013.

Modric je nista na terenu,njegovo vreme je isteklo,neka se Welsani cuvaju Olica i Mandzukica,oni su opsnost,i sila,koju malo tko moze zaustaviti,sretno decki.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.