Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NHL LIGA

Chicago nastavlja pobjednički niz, pobijedili su i protiv Predatorsa

Chicago Blackhawks
Reuters/PIXSELL
20.01.2016.
u 10:56

Chicago je zadnji put pobijedio u 11 utakmica u nizu u sezoni 2012./13. Jedini gol za Predatorse zabio je Ryan Elli.

Chicago Blackhawks su sa 4-1 slavili sinoć protiv Nashville Predatorsa, što im je 12. pobjeda u nizu, najvećem u povijesti kluba, a Patrick Kane je zabio gol, 30. ove sezone, za pobjedu svoje momčadi. 

Vratar Corey Crawford je obranio 38 udaraca prema vratima Chicaga za kojeg su golove zabili još Artem Anisimov, Richard Panik i Andrew Desjardins. Blackhawksi (32-13-4) su zadnji ptu izgubili 27. prosinca od Carolina Hurricanesa.

Chicago je zadnji put pobijedio u 11 utakmica u nizu u sezoni 2012./13. Jedini gol za Predatorse zabio je Ryan Elli.

New York Rangers su sa 3-2 u produžetku pobijedili Vancouver Canuckse. Izjednačujući pogodak za Rangerse postigao je Mats Zuccarello nešto više od osam minuta do kraja utakmice, a pobjednički pogodak nešto više od minutu do kraja produžetka postigao je J.T. Miller. Derek Stepan je također zabio gol za Rangerse, a vratar Henrik Lundqvist je upisao 18 obrana u utakmici u kojoj su Rangersi (25-16-5) nadigrali  Canuckse sa 49-20.

Ryan Miller je imao 46 obrana (19-17-11), a golove  za Canuckse su zabili  Sven Baertschi i  Alexandre Burrows.

>> Carolina u produžetku bolja od Pittsburgha

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije