Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA DESTINACIJA

Brončani vatreni nalazi se na meti dva milanska velikana: Rossoneri ga vide kao veliko pojačanje

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
29.12.2022.
u 15:29

Talijanski mediji pišu da su AC Milan i veliki rival Inter zainteresirani za usluge Borne Sose

Lijevi branič njemačkog Stuttgarta Borna Sosa mogao bi se ove zime zaputiti prema talijanskoj Serie A, naime, dva gradska rivala Milan i Inter bore se za usluge hrvatskog reprezentativca. Theo Hernandez je navodno na meti engleskog Chelsea i Reala koji su spremni iskrcati 80 milijuna eura u zimskom mercatu, tako da će Pioli tražiti nove opcije na lijevoj strani obrane rossonera. Navodno je Borna skautiran kao idealna zamjena.

Sosa je već četiri i pol godine u Stuttgartu, popularne švabe bi mogle biti zadovoljne s odštetom od 25 milijuna eura, no možda se u međuvremenu ubaci Inter i ponudi koji milijun više. 

Zagrepčanin je kod Zlatka Dalića bio prvi izbor na katarskom Mundijalu, propustio je samo jednu utakmicu i to zbog viroze protiv Japana u osmini finala. 

Kako bilo, novi dom najboljeg lijevog braniča od Roberta Jarnija, mogao bi postati kultni San Siro, a novi suigrač Ante Rebić.

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

BL
bloom
17:23 29.12.2022.

Borna je bila naš najgori igrač u Katru,ne znam zašto je uopce pozvana kad je njezina želja bila igrati za Njemačku..Bitno da Sučić nije dobio jednu minutu..bravo za Dalića

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije