Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽEN JE

Borna Sosa u finišu prijelaznog roka mijenja klub? Sudionik Lige prvaka želi sjajnog vatrenog

KATAR 2022 - Slavlje reprezentativaca nakon osiguranog ulaska u osminu finala SP
Igor Kralj/PIXSELL
31.01.2023.
u 17:14

Jedan od najtraženijih bočnih igrača u Europi mogao bi napustiti sadašnji klub, za posao ima vremena do ponoći

Lijevi branič Hrvatske i njemačkog prvoligaša Stuttgarta, Borna Sosa, na meti je drugog bundesligaša i sudionika ovogodišnje Lige prvaka. Naime, Bayer Leverkusen želi dovesti 24-godišnjeg braniča na BayArenu jer popularni apotekari nisu zadovoljni izborom lijevih braniča. Bayer je prema pisanju njemačkih medija poslao ponudu od 10 milijuna eura i Daleya Sinkgravena. 

Švabe za sada nisu popustile i prihvatile ponudu za ponajboljeg igrača koji prema Transfermarktu vrijedi ravno 20 milijuna eura, poručili su Sosi kako im je potreban u borbi za ostanak u prvoligaškom društvu. 

Sosa već je pet godina član Stuttgarta, igrao je u prvoj i u drugoj ligi, miljenik je navijača na Mercedes Areni. Treba svakako nadodati da je daleko najskuplji eksponat Stuttgarta koji se već godinama bori oko ostanka u prvoligaškom društvu.

Talijanski klubovi Atalanta i Inter su također zagrizli za osvajače bronce u Kataru, ali te ponude su odbijene, kao i ona engleskog West Hama

Standings provided by Sofascore

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije