Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAOLO MALDINI

Boban je dobio otkaz u Milanu, a njegov prijatelj poručio: Radit ću samo tu!

Paolo Maldini i Zvonimir Boban
Foto: Jonathan Moscrop/PA Images/PIXSELL
1/2
09.05.2020.
u 10:03

Moramo biti pažljivi, ali ako ne nastavimo, to će biti katastrofa u svakom smislu. Prihvatit ćemo svaku odluku Vlade - zaključio je legendarni nogometaš Milana koji je posao na San Siru dobio u kolovozu 2018. godine

Nakon što su Zvonimir Boban i Paolo Maldini imali svađu s nadređenim Ivanom Gazidisom, slavni Hrvat napustio je Milan. Govorilo se tada kako će i Maldini otići sa svoje pozicije, no potvrdio je da ostaje u klubu.

Putem Instagram livea razgovarao je s bivšim suigračem Inzaghijem i otkrio gdje misli provesti budućnost.

- Radit ću samo u Milanu i ni u jednom drugom klubu. Kao direktor morate biti na vrhu svega, iako ste manje vidljivi nego kada dajete primjer na terenu. Za mene je privrženost uvijek bila potrebna - rekao je Maldini pa dodao što očekuje od nastavka prvenstva u Italiji:

- Moramo biti pažljivi, ali ako ne nastavimo, to će biti katastrofa u svakom smislu. Prihvatit ćemo svaku odluku Vlade - zaključio je legendarni nogometaš Milana koji je posao na San Siru dobio u kolovozu 2018. godine.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije