Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TVRDE TALIJANI:

'Noćna mora' se nastavlja: Zvonimir Boban završit će na sudu?!

Zvonimir Boban
Foto: IPA/Pixsell
1/4
22.04.2020.
u 20:03

Talijanski portal vjeruje kako će legendarni hrvatski kapetan pravdu potražiti pred sudom te navode kako će lošije u parnici proći talijanski klub

Trakavica oko završetka angažmana bivšeg kapetana Hrvatske Zvonimira Bobana se nastavlja.

Ako je vjerovati poznatom talijanskom Tuttosportu, Boban smatra kako 'opravdani razlog' za otkaz nije dovoljan za to što su mu u Milanu učinili i ne prihvaća takvo objašnjenje

Talijanski portal vjeruje kako će legendarni hrvatski kapetan pravdu potražiti pred sudom te navode kako će lošije u parnici proći talijanski klub. 

Podsjetimo, Bobanu je objašnjeno da je dobio otkaz zbog svojih komentara u intervjuu za Gazzettu dello Sport. Boban je tada direktno i oštro kritizirao Ivana Gazidisa, predsjednik uprave kluba, zato što mu je ovaj dogovarao dovođenje Nijemca Ralfa Rangnicka (61) iza leđa.

– Do prije nekoliko dana mislio sam da su priče o dvjema dušama unutar kluba neistina, ali činjenica da govorimo o tome svakako nije dobra. Razočaravajuće je što se sve događa u trenucima dok momčad napreduje i kada se vidi naporan rad trenera Piolija. Napraviti to bez upozorenja potez je bez poštovanja i elegancije, to nije Milanov način, barem ne ono čega se mi sjećamo – rekao je tada Boban. 

- Nisam znao da smo u Sjevernoj Koreji. Moj intervju je pravno besprijekoran, a do njega je došlo nakon mnogih pitanja koja su ignorirana - rekao je Boban te dodao: - S Rangnickom su imali dogovor u prosincu. Želim mu svu sreću svijeta, ali su me barem morali obavijestiti o tome - poručio je Boban koji sigurno nije ovako zamislio odlazak iz kluba kojemu je toliko dao. 

>>>> Pogledajte poruku Luke Modrića

Komentara 9

ZB
Zoki-Bijela
22:29 22.04.2020.

Sta mu kaze decko na ovo

Avatar LisaAE88
LisaAE88
16:38 23.04.2020.

a︆­b︆­r︆­e︆­.︆­a︆­i/a16n

Avatar JenniferIQ87
JenniferIQ87
16:38 23.04.2020.

w︆︅w︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅︆e︆︆x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije