Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
West Ham

Bilić: Zabiti tri gola Spursima upravo je briljantno. Imamo energiju!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
26.10.2017.
u 07:42

Neke utakmice pobijediš, neke izgubiš, ali ovo je mjerilo kako igrati - kaže Slaven Bilić

Dobio je Slaven Bilić ultimatum nakon domaćeg poraza West Hama 3:0 od Brightona da ima dvije utakmice da spasi posao. Prvu, onu u Liga kupu protiv Tottenhama dobio je na nevjerojatan način, s 3:2, i to nakon što su gubili 0:2.

Izborili su čekićari tako drugi put u nizu četvrtfinale Liga kupa, ali i prvi put kao gosti nekom zabili tri gola nakon veljače i Southamptona.

- Naravno da smo na poluvremenu bili lošeg raspoloženja, no ne tako lošeg kao što je to bio slučaj u utakmici protiv Brightona. Taj je rezultat bio loš, igrali smo ali nismo uspijevali ući u posljednju trećinu terena - rekao je Bilić, piše Goal.

Slaven Bilić
1/5

- Danas smo na poluvremenu raspravljali što napraviti kada je lopta kod njih, a što kad je u našem posjedu. Zabiti tri gola Spursima upravo je briljantno. Pokazati takvu hrabrost, kompaktnost i biti tako dobar s loptom u nogama, to je fantastično. Zaslužili smo ovo i oduševljeni smo jer nam je ova pobjeda veliki poticaj - izjavio je menadžer West Hama i dodao:

- Imamo energiju, pribrani smo i vraćaju se igrači nakon ozljede. Tako treba biti. Neke utakmice pobijediš, neke izgubiš, ali ovo je mjerilo kako igrati.

Za kraj je Bilić istaknuo:

- Drago mi je zbog ovako ostvarene pobjede i drago mi je vidjeti da je momčad ‘živa’ i tvrdoglava na pozitivan način. U ovoj smo utakmici puno napravili, ali po pitanju sezone baš ništa. Ovako moramo nastaviti.

Pred Bilićem i West Hamom je sad prvenstvena utakmica protiv Crystal Palacea.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

 

Komentara 3

ME
Menjik
08:58 26.10.2017.

komunisticki vl brani komentiranje da clanku s igorem stimcem. kim jong un bi bio ponosan na vas.

Avatar links
links
08:18 26.10.2017.

eto malo sreće konačno i za Bilića, samo naprijed!!!

NO
nogogaz
11:17 26.10.2017.

Hoce li prosinecki mjenjat bilica? Nije nemoguce...a prosinecki se dogovara i sa slovencima da jim postane selektor!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije