Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sačuvao posao

Bilić nevjerojatnim preokretom u gostima pobijedio velikana!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
25.10.2017.
u 23:00

Slaven Bilić na kraju je bio presretan, a imao je i razloga

Nogometaši West Hama odigrali su nevjerojatnu utakmicu i u osmini finala Liga kupa u gostima pobijedili Tottenham s 3:2. Iako su u posljednje vrijeme u lošoj formi, a njihov menadžer Slaven Bilić pred otkazom, gosti su dali sve od sebe i pobijedili favoriziranog protivnika.

Spursi su u sjajnoj formi ove sezone, a do večerašnje utakmice u ovoj su fazi Liga kupa čak devet od 11 puta uspješno prošli u četvrtfinale. S druge strane, u goste im je došla momčad u očajnoj formi i svi su očekivali lagani prolazak Tottenhama.

Činilo se da će tako i biti nakon prvog dijela jer je domaćin golovima Sissoka i Allija na odmor otišao s 2:0. Bilić je tada očito razbudio svoju momčad koja je istrčala goropadnija.

Slaven Bilić
1/7

U razmaku od 55. do 70. minute dogodio se potpuni preokret. Ayew je prvo zabio dva gola za izjednačenje, a nakon njega Ogbonna je zabio za vodstvo.

Tottenham je nakon toga nasrnuo na gol West Hama koji se grčevito branio, ali je uspio sačuvati prednost i na kraju slaviti. Bilićeva momčad prošla je u četvrtfinale, a bivši hrvatski izbornik sačuvao je posao. Naime, uprava kluba dala mu je dvije prilike - protiv Tottenhama i Crystal Palacea, a već večeras je krenuo sjajnim putem...

Komentara 7

PI
pinkec
06:10 26.10.2017.

Ivan Halar, Igor Flak i ostali mrzitelji uspješnog hrvatskog sporta, uzmite si lijek za smirenje, nedostajati ćete nam kao zabavljaći, ako vas šlag strefi!

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:41 26.10.2017.

ok, razumijem donekle vecernjakovo neprijateljstvo prema Bilicu, samo zato jer je Hrvat i jer je iz Hajduka, sto se kosi sa svim zeljama vaseg urednika flaka. No na njegovu (flakovu)zalost on nije niti je bio pred otkazom, vlasnici kluba zadovoljni su s njim, i sve ove lazi koje danonocno koristite protiv njega zavrsit ce u vasem lazljivom poltronskom grlu. flak neka zvezdu i prosineckog obozava kod sebe doma, ovo je ipak pobjednicka Hrvatska.

ER
EroK
06:22 26.10.2017.

Bravo Slavene! Bio i ostao slavan i Legenda!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije