Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Florentino Perez

Realov predsjednik otkrio: Zbog Modrića i Balea stalno dobivam poruke

Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - 24/5/14 Real Madrid's Luka Modric (L) and Gareth Bale celebrate with the trophy after winning the UEFA Champions League  Mandatory Credit: Action I
25.10.2017.
u 09:55

Daniel Levy mi šalje istu poruku svaki put kada osvojimo Ligu prvaka - priznao je Florentino Perez

Luka Modrić treći je put u nizu izabran u najbolju momčad svijeta. Hrvatski kapetan je prošle sezone s Realom osvojio sve klupske trofeje osim španjolskog kupa. Modrić je važan kotačić Realova stroja, a toga je svjestan i predsjednik Florentino Perez. Realov gazda je u razgovoru za Radio Cadenu otkrio jednu zanimljivost.

Kraljevski klub je prošle sezone osvojio španjolski naslov, Ligu prvaka, Uefin Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Nisku uspjeha nastavio je i u novoj sezoni, osvojio je trofeje Uefina i španjolskog Superkupa. Realovom predsjedniku nakon svakog velikog trijumfa stižu čestitke, a među njima se nađe i poruka Tottenhamova vlasnika Daniela Levyja.

Gazda Spursa u svakoj poruci podsjeti Pereza na svoj udio u uspjehu madridskog kluba...

Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Final - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - 24/5/14 Real Madrid's Luka Modric (L) and Gareth Bale celebrate with the trophy after winning the UEFA Champions League  Mandatory Credit: Action I
1/8

- Daniel Levy mi šalje istu poruku svaki put kada osvojimo Ligu prvaka: "Čestitke na naslovu europskog prvaka koji si osvojio s mojim igračima" - otkrio je Realov predsjednik.

Tottenham je prije pet godina Realu prodao Luku Modrića za 42 milijuna eura, a godinu dana kasnije Madriđani su Spursima platili 100 milijuna eura odštete za Velšanina Garetha Balea.

POGLEDAJTE VIDEO NAJLUĐIH NOGOMETNIH PROMAŠAJA

Komentara 6

Avatar southman
southman
10:54 25.10.2017.

A zašto pohlepni židov nije zadržao Modrića i Balea i onda on sa Totenhamom osvojio Premier ligu i ligu prvaka !? E ali draže je zaradit lovu nego ganjati rezultat i vjernim navijačima prirediti malo radosti. tko šljivi navijače kada su milijuni u igri !

BO
bozzika
13:16 25.10.2017.

hoćete li se više odlučiti i usuglasiti oko tih cijena,nekad pišete da je za sad Kovačić najskuplji naš igrač prodan u Real za 30milijuna a sad Modrić prodan za 48 pa ko je tu lud više.Samo pišete gluposti da nebi prazne novine bile

MA
Marvin
10:57 25.10.2017.

Nije to bas lijepo da se o Hrvatu ovako pise , drugovi morate nesto poduzeti .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije