Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bivši igrači SAD-a komentirali

Belgija nema šanse protiv ove Hrvatske, ne bi joj bili u koži

KATAR 2022 - Susret Hrvatske i Kanade u 2. kolu skupine F Svjetskog prvenstva u Kataru
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
28.11.2022.
u 09:27

U emisiji World Cup Now na TV postaji Fox bivši reprezentativci SAD-a komentirali su Hrvatsku i Belgiju.

Hrvatska je nakon pobjede nad Kanadom 4:1 u drugom kolu grupne faze Svjetskog prvenstva u Kataru pokazala zašto je 2018. osvojila srebro.

Nakon blijede izvedbe protiv Maroka, u ovom su susretu izabranici Zlatka Dalića dokazali da još uvijek znaju igrati nogomet. A na tu izvedbu nitko nije ostao imun, kako u Hrvatskoj, tako i u ostatku svijeta. 

U emisiji World Cup Now na TV postaji Fox bivši reprezentativci SAD-a komentirali su kako sada ne bi željeli biti u koži Belgije.
Naime, Belgiji u posljednjem kolu treba pobjeda nad Hrvatskom, a još je pod šokom od 0:2 poraza od Maroka

- Ovo je rezultat koji je Hrvatskoj trebao. Trebali su igru ​​u kojoj bi mogli dati svoj pravi pečat. Protiv Maroka su bili malo pitomi, malo oprezni, kako je izbornik rekao, ali ovaj put su imali motiv i inspiraciju koja im je bila potrebna za rezultat. Ne bih se želio suočiti s ovom hrvatskom momčadi kad počnu nokaut-runde. Ne bih bio ni u koži Belgije - rekao je Jimmy Conrad.

DaMarcus Beasley je dodao: 

- Kombinacija u hrvatskom veznom redu je nevjerojatna. Marcelo Brozović, Mateo Kovačić i Luka Modrić izdominirali su vezni red Kanade. Ako mogu igrati tako dobro i biti dosljedni i odlučni, mislim da Belgija nema šanse protiv ove hrvatske momčadi.

Bivši trener Newcastlea Warren Barton dijeli isto mišljenje: 

- Kada taj trio u sredini terena krene, suparnicima ih je tako teško pratiti. Ne igraju posebno brzo, ali odjednom podignete pogled, postaju trkači koji dolaze odostraga, koji vam se približavaju. Žilavi su i opasni, a sve znaju.

Sasha Kljestan, veznjak LA Galaxyja se nadovezao: 

- Svaka čast Hrvatima jer se nisu nimalo emotivno uplašili kad su primili gol. Što god da su mislili, samo se činilo radnički, da postignu sljedeći cilj. Nisu slavili u lice Kanađanima, nisu uzvratili ništa. Zabili su, otišli su dalje i nastavili zabijati. Njihov fokus i njihov mentalitet su na svjetskoj razini. Mogu otići jako daleko.

Hrvatska i Belgija sastaju se u četvrtak od 16 sati. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije