Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza: Zašto Hrvatska opet izgleda kao moćna sila

'Livaja je otvorio Kramariću put, ali najbolji je bio igrač kojeg se manje spominje i često osporava'

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group F - Croatia v Canada
Carl Recine/REUTERS
28.11.2022.
u 07:30

Zašto Hrvatska opet izgleda kao moćna nogometna sila, a u drugoj minuti utakmice bila je nogom van iz turnira? Koji dueli su bili ključ velikog preokreta i slavlja 4:1, a tko je igrač utakmice? Tu dileme nema, za Večernji list ističe video analitičar i naš stručni suradnik Toni Bilandžić.

Komentara 6

ŹI
ŹIVAC
08:05 28.11.2022.

Čemu veznik ali (je on ali...)kada treba i...? Mi smo ljubitelji ali / ili, a bolje je i realnije reći i Lvaja i Kramarić i Kolačić i Brozović i Modrić.... jer je jednosta tako! Da ne govorim o psihološkim učinku jednog i drugog načina izražavanja! ODGOVORI 0

DU
Deleted user
10:36 28.11.2022.

Fenomenalno je igro Kovacic a jedini koji je bio nesiguran i treba ga zamjeniti sa Stanisicem je Juranovic

DC
DC
13:24 29.11.2022.

Tim koji pobjeduje se ne mijenja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?