Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA SVE

Atomic Dance Factory nastupa na Svjetskom prvenstvu u Riminiju

Atomic Dance Factory
Goran Stanzl/PIXSELL
19.10.2015.
u 17:39

'Iznimno se veselimo ovom natjecanju jer, osim što ćemo vidjeti plesne skupine iz cijelog svijeta, to nam je prilika da vidimo gdje se Hrvatska nalazi na plesnoj mapi.'

Plesači Atomic Dance Factoryja ovogodišnji su predstavnici Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u hip hopu, break danceu i electric boogieju, koje se održava od 20. do 25. listopada u talijanskom Riminiju.

- Iznimno se veselimo ovom natjecanju jer, osim što ćemo vidjeti plesne skupine iz cijelog svijeta, to nam je prilika da vidimo gdje se Hrvatska nalazi na plesnoj mapi - kazao nam je Saša Krnetić, glavni koreograf ADF-a te dodao:

- Što se tiče mojih očekivanja o našem plasmanu, mislim da je bolje da ne razbijam glavu s tim. Znam da ćemo dati sve od sebe i vjerujem da opet imamo nešto posebno, ali ne želim predviđati neke velike rezultate. Bolje se potajno nadati.

Pripreme su odrađene prema planu, gotovo svakodnevni treninzi trajali su po nekoliko sati...

-Treninzi i samo treninzi, sve drugo je bilo u drugom planu, stoga očekujem dobro otplesanu koreografiju, jer se sa prosječnim ne mogu zadovoljiti, a ostalo je na sucima.

Konkurencija je jaka, pogotovo susjedi Slovenci...

- Slovenija ima odlične predstavnike, ali nisu oni jedini, tu je i mnoštvo sjajnih plesača iz cijeloga svijeta tako da nema smisla nekoga izdvajati. Ipak je ovo Svjetsko prvenstvo, nastupaju najbolji predstavnici svih zemalja. Za nas se nadam da ćemo na najbolji način promovirati naš klub i urbanu plesnu scenu u Hrvatskoj – zaključio je Saša.

>> Plesna skupina Atomic Dance Factory nadmašila prvi nastup

Komentara 1

GF
gfrancic
05:48 20.10.2015.

di ste vi samo bili 90 tih da mi je znati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije