Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv Japana

ANKETA Što mislite tko bi trebao umjesto Sose igrati na lijevom beku?

KATAR 2022 - Trening hrvatske nogometne reprezentacije
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/7
04.12.2022.
u 19:44

Problemi sa Sosom otvorili su pitanje tko će zaigrati na poziciji lijevog beka. Prvi kandidat je Borna Barišić, međutim na tom mjestu može zaigrati i Joško Gvardiol, a tada bi njegovu poziciju zauzeli Josip Šutalo ili Martin Erlić.

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Borna Sosa ima virozu i neće konkurirati za sutrašnji susret osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Japana. Sosa je zbog iscrpljenosti propustio subotnji trening, međutim nije trenirao niti u nedjelju na posljednjem treningu uoči sutrašnjeg ogleda.

Stuttgartov branič je naime, dobio temperaturu i po svemu sudeći ima virozu. Testiran je i na koronavirus, no negativan je.

Problemi sa Sosom otvorili su pitanje tko će zaigrati na poziciji lijevog beka. Prvi kandidat je Borna Barišić, međutim na tom mjestu može zaigrati i Joško Gvardiol, a tada bi njegovu poziciju zauzeli Josip Šutalo ili Martin Erlić.

Zanima nas vaše mišljenje pa u anketi ispod članka možete ponuditi rješenje koje bi izbornik Dalić trebao primijeniti u ogledu s Japanom.

Video - Zlatko Dalić ispričao kome je slao poruke u tri ujutro: 'Žao mi je što je tako završilo'

 

Komentara 7

DU
Deleted user
21:17 04.12.2022.

Na lijevoj strani tablice eliminacija Hrvatska i Nizozemska brane Europske boje do finala dok je na desnoj strani eliminacijske tablice totalni Europski rat - finale i Pehar za rođene Pobjednike koji pišu - svoju Slavnu Povijesnu priču.

FR
fraca
21:57 04.12.2022.

Šta se ovi javljaju koji su već ispali?

BE
bernard1234
20:11 04.12.2022.

dalicu imas na klupi olica i mandjukica..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije