Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRS NE ŽELI KAUBOJE

ANKETA Koji je najbolji nadimak za hrvatske rukometaše?

Malmo: Utakmica 2. kola drugog kruga Svjetskog prvenstva rukometaša između Hrvatske i Bahreina
Foto: "Anze Malovrh / kolektiff"
1/6
03.01.2024.
u 15:14

Kako se trebaju zvati hrvatski rukometaši? Odgovorite u našoj anketi. Svoje prijedloge možete napisati u komentarima

U vezi s brojnim naslovima i člancima u medijima u kojima se spominje nadimak kauboji za hrvatsku mušku seniorsku reprezentaciju, uime reprezentativaca, stručnog stožera i Saveza, molimo vas da se tim nadimkom ne koristite za naziv reprezentacije.

Priopćenje je to koje je objavio Hrvatski rukometni savez uoči Europskog prvenstva u Njemačkoj. Podsjećamo, hrvatske rukometaše do sada su nazivali kauboji i pakleni.

U našoj anketi odgovorite smatrate li da bi naši rukometaši trebali zadržati jedan od ta dva nadimka ili treba smisliti neki novi. Svoje prijedloge možete napisati u komentarima.

Inače, pred hrvatskom rukometnom reprezentacijom Europsko je prvenstvo koje ovog mjeseca počinje u Njemačkoj. Hrvatska će na Europskom prvenstvu u prvoj fazi natjecanja igrati u skupini B u Mannheimu sa Španjolskom, Austrijom i Rumunjskom. 

Dvije najbolje reprezentacije iz svake od šest skupina prolaze dalje. U drugom krugu spajaju se skupine A, B i C, odnosno D, E i F. Posljednju medalju naši rukometaši su na europskim prvenstvima osvojili 2020. godine kada smo u Švedskoj u finalu izgubili od Španjolske. Na posljednjem Europskom prvenstvu 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj nismo bili pravi. Osvojili smo tek osmo mjesto nakon kojeg je Hrvoje Horvat otišao s mjesta izbornika.

Komentara 31

NO
Nordik
15:39 03.01.2024.

Jel može biti gore od kraljice šoka?

MM
mmaric958
16:45 03.01.2024.

A vi ne možete živjeti bez pakla, jel nema za vas alternative. To je za vas prirodno da nekoga prokunete i proklinjete! Niste normalni. Zašto se ne bi zvali Nebeski ili Rajski???

PE
Pentagon
18:08 03.01.2024.

Nek svi budu Vatreni.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije