Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napokon mama

Zvijezda 'Seksa i grada' glumica Kristin Davis posvojila djevojčicu

kristin davis
pixsell
08.10.2011.
u 12:52

Glumica je u 46. godini zaključila kako više nema vremena čekati pravog muškarca s kojim će dobiti djecu. Posvojila je curicu kojoj je dala ime Gemma Rose.

Glumica koja se proslavila ulogom sofisticirane njujorške cure u serijalu ' Seks i grad' Kirstin Davis postala je mama u 46. godini. Prije nekoliko mjeseci Davis je posvojila tek rođenu bebu kojoj je dala ime Gemma Rose.

- Ovo je nešto što sam oduvijek željela. Ispunila mi se najveća životna želja, osjećam se blagoslovljeno, izjavila je glumica koja uporno čuva detalje svog privatnog života. Jedina pikanterija koja je otkrivena jest da je Kristin bila alkoholičarka, no uz pomoć dugogodišnjeg liječenja uspjela je pobijediti taj porok.

- Alkohol me oslobađao. Bila sam sramežljiva cura koja se nikako nije uspijevala osloboditi svog oklopa. Pila sma iz istog razloga zbog čega sam počela glumiti, objasnila je Davis.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije