Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Članica žirija HRT-ovog showa

Zorica Kondža otkrila kako je Dino Dvornik zaslužan za njezin brak sa suprugom Joškom

ARHIVA - Split: Hrvatski radio proslavio 80. rođendan
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/7
04.03.2022.
u 14:41

Sigurno bih bila nesretna da sam sama i nemam obitelj. Kad je došla obitelj počela sam drugačije gledati na život i nisam više kao prije po mjesec dana bila na turnejama, ispričala je Zorica u emisiji "U svom filmu".

Zorica Kondža nova je članica žirija showa "Zvijezde pjevaju" i gostujući u emisiji "U svom filmu" pjevačica je rekla kako je sigurna da će u showu biti zabavno, a stroga neće biti jer ni inače nije takva, ali reći će kandidatima iskreno što misli o njihovim nastupima. Splitska pjevačica u ovom showu je u jednoj od sezona bila natjecateljica kada je njezin učenik bio Davor Dretar Drele i prisjetila se kako su probe odrađivali telefonski jer je njezin treći sin tada još bio mali i nije bila u mogućnosti izbivati iz Splita cijeli tjedan pa su probe odrađivali na ovaj način.

Nakon desetljeća na glazbenoj sceni, priznaje kako i dalje ima tremu uči nastupa, a otkrila je i koji su joj koncerti posebno prirasli srcu. sve je neobično ako te volim prvi nastup televizijski sa Stijenama, pitala se tko će od srama sada pjevati pored Josipe Lisac i Gabi Novak i bila je nesigurna i zamolila je redatelja emisije da svoju probu odradi nakon što svi glazbenici završe, ali Gabi Novak ju je čula kako pjeva i bila je oduševljena oi pozvala je i ostale da je poslušaju. Njezin kolega Tomislav Mrduljaš rekao je u HRT-ovoj emisiji kako bi Zorica sigurno ostvarila svjetsku slavu da se rodila u New Yorku, a u ovom gradu je dobila i priliku da počne graditi svoju karijeru u Americi, a zašto nije prihvatila tu ponudu ispričala je u emisiji.

-  Imala sam momka u Splitu, ali nije to bio samo razlog. Imala sam 23 godine. Moj prvi susret s Amerikom i odmah New York. Taj brzi način života nauči vas da je tamo vrijeme novac. Nema se tamo vremena za piti kavu to je brz život i bojala sam se kao mlada da ne upadnem u loše društvo i nisam se uklapala i imala sam strah od New Yorka. Oprezna sam bila jer nisam kockar u životu, htjela sam dozu sigurnosti. Nisam mogla zamisliti sebe tamo. Uopće ne žalim za time. - ispričala je Kondža. Otkrila je i tko je glavni krivac za njezin brak s glazbenikom Joškom Banovim s kojim ima tri sina.

- Dino Dvornik je doveo Joška mojoj kući. Družili smo se. I tako je to krenulo. Jako je bio duhovit i šarmantan i tako smo se družili i snimali zajedno i zavoljeli smo se. Sigurno bih bila nesretna da sam sama i nemam obitelj. Kad je došla obitelj počela sam drugačije gledati na život i nisam više kao prije po mjesec dana bila na turnejama. Ne može nitko zamijeniti majku, ta slika kad dođete s puta kako se djeca raduju kad vide mamu, to je osjećaj koji se ne može usporediti s ničime.- rekla je Kondža. 

VIDEO Mia Dimšić i Damir Bačić govore o Dori i optužbama kako je pjesma Guilty Pleasure - plagijat

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije