Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti se nižu

Josipa Pavičić javila se iz Dubaija, u pustinji pokazala goli trbuh: 'Nitko nije vrijedan da uništi naš mir'

Foto: Instagram
1/9
04.03.2022.
u 12:37

Pratitelji su voditeljicu rubrike 'Sasvim osobno' u sklopu IN magazina odmah zasuli komplimentima. "Odlične fotke", "Jako si lijepa", "Pogled u beskonačnost", nizali su se komentari.

Josipa Pavičić (43), voditeljica rubrike "Sasvim osobno" u sklopu IN magazina na Novoj TV, trenutačno se odmara u toplijim krajevima. Josipa se svojim pratiteljima na Instagramu pohvalila da je u Dubaiju, gdje je posjetila i pustinju. Na vrućem pijesku Josipa je veselo skakutala u laganim bijelim hlačama i topu koji je otkrio njezin ravan trbuh.

Foto: Instagram

Uz fotografije iz pustinje objavila je i motivacijsku poruku. "I na ulici i na tržnici, okruženi svim vrstama nemira i buke, budimo i ostanimo sasvim tihi. I onda kad nas netko ljuti, vrijeđa ili pokušava izazvati, duboko u nama nalazi se mir, nešto u nama ostaje netaknuto. To znači da smo uspjeli jer najveće bogatstvo koje čovjek može ostvariti u ovom zemaljskom životu jest postizanje unutarnjeg mira. Baš nitko i ništa nije vrijedno da uništi naš unutarnji mir", poručila je Pavičić.

Foto: Instagram

"Odlične fotke", "Jako si lijepa", "Pogled u beskonačnost", nizali su se komentari pratitelja. Inače, Josipa se nedavno, nakon sedam godina izbivanja, vratila na male ekrane. U emisiji IN magazin dobila je rubriku "Sasvim opušteno" u kojoj donosi ekskluzivne intervjue s gostima koje nemamo priliku često vidjeti na malim ekranima. Josipa se s televizijskih ekrana povukla nakon što joj je u 35. godini života dijagnosticiran karcinom dojke, a svoju je borbu detaljno opisala i u knjizi ''Šest milimetara'' koja je izdana 2017. godine.

Knjiga je to koja je pomoć i utjeha svim ženama koje proživljavaju isto što je proživjela i Josipa, a uskoro će u njoj moći uživati i puno više žena pa čak i one koje ne razumiju hrvatski jezik na kojem je knjiga napisana. Naime, knjiga će uskoro biti objavljena i na talijanskom jeziku, a novim se uspjehom TV voditeljica pohvalila na svom Instagramu.

“'SEI MILLIMETRI – LA STORIA DEL DOLORE E DELLA VITTORIA' 21. veljače obilježava se Međunarodni dan materinskog jezika. Materinski jezik usađen je u nas od samog početka života, a meni je, osim našeg hrvatskog, od posebne važnosti i talijanski jezik. Sretna sam i ponosna što mogu najaviti divan projekt, prijevod moje knjige "Šest milimetara" na talijanski jezik. Prijevod se priprema u suradnji s Talijansko-hrvatskom gospodarskom komorom (THGK), a promocija je planirana za listopad – mjesec posvećen borbi protiv raka dojke", otkrila je tada Josipa.

Foto: Davor Puklavec/Pixell

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Ključne riječi

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
13:18 04.03.2022.

Tko joj to i zašto plaća?

NA
najposebniji
13:05 04.03.2022.

Naglasak je ipak na trbuh i činjenicu da se ima za potegnuti do Dubaia.

Avatar Svračak
Svračak
11:05 06.03.2022.

Znači Plenki je tamo zbog nje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije