Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samozatajan par

Mlađi Tedeschi postao otac! Sina mu je rodila 18 godina starija partnerica, jedna od najbogatijih Hrvatica

Zagreb: Emil Tedeschi i Nika Perenčević prate utakmicu KK Cedevita Olimpija - KK FMP
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/5
04.03.2022.
u 13:38

Par se vjenčao prije tri godine u luksuznom hotelu Bellevue, a za vezu Emila i Nike, koja iza sebe već ima jedan propali brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine.

Emil Tedeschi mlađi (26), sin predsjednika Uprave i većinskog vlasnika Atlantic grupe, i njegova 18-godina starija supruga Nika Perenčević postali su roditelji. Nika je na svijet donijela dječaka kojem je par nadjenuo ime Emil, doznaje Jutarnji list.

Par se vjenčao prije tri godine u luksuznom hotelu Bellevue, a za vezu Emila i Nike, koja iza sebe već ima jedan propali brak i troje djece, doznalo se potkraj 2018. godine, i to samo nekoliko mjeseci nakon što je Tedeschi mlađi prekinuo ljubavnu vezu s Lanom Jurčević, kćeri nogometnog trenera Nikole Jurčevića.

Ljubav s gotovo dva desetljeća starijom Nikom planula je brzo, a da je zaljubljen preko ušiju Emil je povjerio prijateljima otkrivši da je Nika jedna od rijetkih koja ga gleda kao osobu i ne promatra ga kroz prizmu imetka.

To joj doduše nije ni potrebno jer je i sama dobro financijski potkovana. Nika je jedna od najbogatijih Hrvatica i kći Mihajla Perenčevića koji ima suvlasničke udjele u hotelu Bellevue i koji je svoje poslovno carstvo je razgranao iz Rusije preko Londona pa sve do Los Angelesa. Nika i Emil samozatajan su par i žive povučeno od medijske pozornosti i jedino gdje su ih fotografi imali priliku snimiti dosad su bile košarkaške utakmice.

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji Novo lice

Komentara 20

ZV
zvezdomor
14:05 04.03.2022.

pleme tedesci uživa desetljećima žive od krvavog udbinog novca

PU
Pup
14:46 04.03.2022.

baka je rodila, čestitam!

SI
sinke12
14:59 04.03.2022.

Nebitne su godine uostalom to je njihov život, oboje su punoljetni.. Meni je više odbojno ta njezina izbotoksirano iskrivljena usta i faca.. Kaj je tim ženska a, kaj se ne vide u ogledalu? Nisam protiv tih raznih korekcija, ali ovo je kontra svega, antikorekcija...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije