Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVOLTIRANA PJEVAČICA

Žanamari odgovorila hejterima: 'Majka sam i neću se obući'

Žanamari Perčić
Foto: Promo
1/4
07.01.2020.
u 11:40

"Ovako: Majka sam i NEĆU se ‘obuć’. Sad kad smo to riješili ajmo hejteri odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se onda mogu u miru tu i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu", napisala je Žanamari revoltirana komentarima nekih pratitelja.

Pjevačica Žanamari Perčić na Facebooku je na najbolji način odgovorila hejterima koji su je posljednjih dana prozivali zbog fotografija na društvenim mrežama. 

"Ovako: Majka sam i NEĆU se ‘obuć’. Sad kad smo to riješili, 'ajmo hejteri, odmah se izjasnite da i to primitivizma što imam ovdje odmah poblokiram, pa da se mogu u miru tu i tamo javiti NORMALNOJ ekipi ovdje na fejsu", napisala je Žanamari revoltirana komentarima nekih pratitelja. 

Inače, pjevačica je krajem prošle godine izdala novi singl "Stigma i tabu", za koji je rekla kako bi ga svatko trebao protumačiti na svoj način.

"Tabu je nešto zabranjeno, a stigma božanski biljeg. A kad se to dvoje spoji u jedno, nastaje kaos. O tome je moja nova pjesma. Iako je naziv pjesme pomalo kontroverzan, u spotu ćete me vidjeti u girl next door izdanju. Maki i ja smo zabrijali na vintage zvukove, što ćete čuti u produkciji i melodiji pjesme, pa smo odlučili da i spot prati tu atmosferu", kazala je Žanamari. 

Ključne riječi

Komentara 15

DO
dopizdilomi
12:20 07.01.2020.

Tako je. Skini se i snimi film. Budi ti. Budi svoja.

DU
Deleted user
13:25 07.01.2020.

podrzavam, snimaj svedske akcijske dok si vizualno jos cemu

CU
cuni
13:27 07.01.2020.

Nekad se pjevalo u mikrofon a sad' u ifone hahaha.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije