Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRATKO I JASNO

Žanamari opako odbrusila obožavatelju kojeg je zanimalo je li povećala grudi

Foto: Tonći Čerina
1/7
05.12.2019.
u 12:00

Naime, jedan obožavatelj pitao ju je kada ćemo je vidjeti na naslovnici Playboyeva magazina, a Žanamari mu je kratko i jasno odgovorila

Hrvatska pjevačica Žanamari Perčić na Instagramu je odgovarala na pitanja svojih obožavatelja, a dva su njezina odgovora izazvala lavinu komentara. 

Naime, jedan obožavatelj pitao ju je kada ćemo je vidjeti na naslovnici Playboyeva magazina, a Žanamari mu je odgovorila kratko i jasno: ''2012.'', a objavila je i spomenutu naslovnicu kao dokaz.

Foto: FIBA/Screenshot

Također, jedan je obožavatelj primijetio da su joj grudi veće nego na toj naslovnici pa je pitao je li ih možda povećala

"Sise?! Pa ne pričaš sa svojim frendačem iz srednje pijan u subotu nakon jointa. Kad pišeš ženi probaj koristiti manje vulgarne izraze za nešto što vam hrani djecu. A eto ti i odgovora. Dojenjem protiv silikona", odbrusila je Žanamari radoznalom obožavatelju.

Foto: FIBA/Screenshot

Ključne riječi

Komentara 5

AA
Aartur
13:07 05.12.2019.

Sve te Instagram starlete gledaju s podsmijehom i prijezirom na svoje "obožavatelje"

DU
Deleted user
13:01 05.12.2019.

Gdje joj je muž zgubidan?

TO
torente
13:33 05.12.2019.

A brate mili sta mu je odbrusila? Slika se za playboy i ocekuje sta? De se ne slika gola nitko je ne bi ni primijetio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije