Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radijska voditeljica

Zaljubljena Ivana Mišerić raspričala se o ljubavi i vezi na daljinu: 'Djeluje teško, ali nije nimalo'

Foto: Instagram
1/16
24.09.2022.
u 18:30

Radijska voditeljica otkrila je kako je provela svoj rođendan te ispričala kako održava ljubav na daljinu.

Radijska voditeljica Ivana Mišerić (37) progovorila je o svojoj ljubavi s dečkom Draženom Kovačevićem (34). Ivana je otkrila kako je proslavila svoj 37. rođendan te kako održava vezu na daljinu bez problema.

- Sve uspijemo. Imamo kvalitetan odnos, puno ljubavi i volje jedno za drugo, teško je u detalje, ali baš se lijepo imamo. Da mi je netko rekao da ću imati vezu na daljinu - rekla bih da nema šanse. Djeluje teško, ali nije nimalo. Naprotiv, sve tako lijepo plovi. Ne osjetim te kilometre, jako smo povezani i često smo zajedno - ispričala je za RTL.hr te dodala da je svoj rođendan proslavila s najbližima. Kako je rekla, nije bilo nikakvog velikog slavlja, ali je sve bilo puno emocija.

Podsjetimo, Ivana se svojim novim odabranikom prvi puta pohvalila u prosincu prošle godine kada je na svojem Instagram profilu podijelila prvu fotografiju na kojoj pozira s dečkom. Uz objavu je kratko napisala 'Moje svjetlo' i dodala hashtag 'sve', a u komentarima su se javili brojni pratitelji koji su paru uputili komplimente. 

Ivana često s Draženom dijeli fotografije na društvenim mrežama te otkriva gdje putuju i kako se provode.

Inače, o Ivaninom dečku ne zna se gotovo ništa, a za pretpostaviti je da jako čuva svoju privatnost jer mu je profil na Instagramu zaključan za javnost.

VIDEO Kako je izgledalo posljednjih 12 dana nakon smrti kraljice Elizabete?

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

NN
novo nenormalni
19:33 24.09.2022.

jadan čovjek

Avatar Bill Carson
Bill Carson
20:29 24.09.2022.

Ljepuškasta ženska. Iako nikad čuo za nju mimo rubrika u večernjaku. Izgleda da je također jedna od onih internet fotkarošica.

DU
Deleted user
21:47 24.09.2022.

Olinjali starci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije